Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Άρεσε η Ρόδος, στο πιο δυνατό της τεστ!

Άρεσε η Ρόδος, στο πιο δυνατό της τεστ!

0
Dodekanisos

Πολύ καλές εντυπώσεις στο πιο δυνατό έως τώρα “τεστ” άφησε η Ρόδος η οποία επικράτησε της Καλαμάτας με 2 – 1 σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Γλυκών Νερών της Αθήνας. Οι “πράσινοι” του Κώστας Βελιτζέλου, ειδικά στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ξεδίπλωσαν πολλές επιθετικές αρετές, δείχνοντας να πατούν καλά στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας καλό ρυθμό μπόρεσαν να ελέγξουν τον αγώνα. Η Καλαμάτα έδειξε ορεξάτη αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει αισθητά την εστία του Πίτκα. Η Ρόδος σε γενικές γραμμές είχε πολύ καλή εικόνα στο πρώτο μέρος και δεν είναι τυχαίο το ότι στο διάστημα αυτό κατάφεραν να πετύχουν και τα δυο τους τέρματα. Στην επανάληψη, το σκηνικό διαφοροποιήθηκε μιας και τα “ελάφια” έπαιξαν περισσότερο με αμυντικούς προσανατολισμούς με τον Κώστα Βελιτζέλο θέλοντας να “τεστάρει” προφανώς και την άμυνα του. Σε συνδυασμό με τις αλλαγές που έκανε ο Νίκος Αναστασόπουλος φρεσκάροντας την ομάδα του, οι Καλαματιανοί κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν πιο πιεστικοί καταφέρνοντας να φθάσουν στην μείωση του σκορ στο 75′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στο 19′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Δελαπόρτα, ο Γκίνης με κεφαλιά από πολύ καλό σημείο μέσα στην μεγάλη περιοχή έκανε το 0 – 1.
Στο 20′ ο Αρναρέλης από κοντά και μετά από σοβαρό λάθος στην άμυνα των Καλαματιανών δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0 – 2.
Στο 75′ ο Κέρι κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Σουμπίνιο μειώνοντας σε 1 – 2.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αραμπαντζής, Μαβινγκά, Γκιοατά, Γκαλίτσιος, Κωσταντινοπουλος, Ζαχαρόπουλος, Νατσιόπουλος, Σουμπίνιο, Κέρι, Ηλιόπουλος, Μπουσμπίμπα Στον πάγκο: Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου Παπατόλιος, Ταϊρης, Τριανταφυλλάκης, Καρουτης, Καραχάλιος, Felype, Wesley, Τσελεπίδης
ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Ρεβυθόπουλος, Νικολόπουλος, Καψάλης, Καραγιώργης, Μουμίν, Γκίνης, Αρναρέλης, Βουργουτζής, Δελαπόρτας, Μαρτσάκης. Στον πάγκο: Μακρυδημήτρης, Τσίπρας, Σουλάϊ, Παγώνης, Αθανασόπουλος, Καμπαγιέρο, Αρέτογλου, Πεχλιβανόπουλος.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments