Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άρεσε η ημερίδα της Ρόδου

Άρεσε η ημερίδα της Ρόδου

0
Dodekanisos

Μετά την χθεσινή επιτυχημένη ημερίδα που διοργάνωσε η Ακαδημία μας , ο υπεύθυνος κ. Γιάννης Κάππος, θα ήθελε πρωτίστως να ευχαριστήσει τον κ. Υφαντίδη Αχιλλέα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας , όπως επίσης τους παράγοντες, εκπροσώπους και προπονητές που παρευρέθηκαν στο ξενοδοχείο Semiramis.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο προπονητής της αντρικής μας ομάδας Κώστας Βελιτζέλος, ο προπονητής της Μικτής Δωδεκανήσου Κ -12 , Τριχιάς Γιώργος, ο προπονητής και συγγραφέας Σάκης Τερζής, οι προπονητές Θρουμουλόπουλος Λάζαρος και Καρίκης Παναγιώτης, η υπεύθυνη των Ακαδημιών Καλυθιών κ. Καρύπη, την Εύη Θεοδωροπούλου από τον Ποσειδώνα Καρπάθου και τους Καστελοριζιό Νίκο, Σιέχ Χαλίς,Παναγιώτη Σαχινίδη και Ανδρούτσο Αποστόλη , για την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας.
Τέλος, ο κ. Κάππος ευχαριστεί θερμά τους γονείς και αθλητές μας , που με χαρά υποδέχτηκαν τον κ. Υφαντίδη και επικρότησαν την ενέργεια αυτή.

Η πολύπλευρη εκπαίδευση του τρίπτυχου προπονητές – γονείς – παιδιά, πάνω στο οποίο βασίζονται οι αναπτυξιακές ηλικίες είναι αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως . Θέλουμε να παρέχουμε εικόνες και ερεθίσματα σε προβλήματα που βρίσκονται εκτός αγωνιστικού χώρου με στόχο την δημιουργία μιας Ακαδημίας πρότυπο για τα παιδιά και το νησί μας .

Ο πρόεδρος, η διοίκηση της Ρόδου , σας ευχαριστούν πολυ!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments