Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Άρεσε η εκδήλωση για τις πολεμικές τέχνες

Άρεσε η εκδήλωση για τις πολεμικές τέχνες

0
kne1
Dodekanisos

Με μεγάλη επτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η ημέρα γνωριμίας με τα μαχητικά αθλήματα, που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Οργάνωση της ΚΝΕ στη Ρόδο. Με ιδιαίτερη τη συμμετοχή νεολαίας, εκατοντάδες κόσμου παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος την επίδειξη που είχαν ετοιμάσει οι σχολές που συμμετείχαν. Ιδιαίτερα ενθουσίασε η συμμετοχή μικρών ηλικιακά αθλητών (ο νεότερος αθλητής ήταν μόλις 4,5 χρονών), που όπως είχαν αναφέρει και εκπαιδευτές στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στα τοπικά μέσα την προηγούμενη εβδομάδα «δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να δείξουν όσα μαθαίνουν, αφού συνήθως το κόστος συμμετοχής σε αγώνες είναι μεγάλο».
Την εκδήλωση άνοιξε η Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου της ΚΝΕ Κουντούρη Θεανώ, με ομιλία εκ μέρους του Ν.Σ.
Ακολούθησε η επίδειξη:
Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ «ΖΥΓΟΣ» ΡΟΔΟΥ , με τεχνικές τζούντο.
Α.Σ. WU SHU KWAN KUNG FU- KICK BOXING «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ», ο οποίος παρουσίασε φόρμες, σπάθα- σαμπρέ και τεχνικές αυτοάμυνας.
Α.Σ. ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΡΟΔΟΥ «ΔΩΡΙΕΑΣ»:Πακράτιο και αρχές αυτοάμυνας στο δρόμο καθώς και επίδειξη από αθλητές με ειδικές ανάγκες.
Α.Σ. ΤΙΚΕΝΖΟ COMBAT GYM, με παρουσίαση τεχνικών αυτοάμυνας, τεχνικών πάλης υποταγής και στόχους kick boxing . Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σχολή ταξίδεψε από την Κάρπαθο για να συμμετάσχει στην εκδήλωση.
Α.Σ. HAPKIDO ΡΟΔΟΥ, παρουσίασε τεχνικές της κορεάτικης τέχνης του Hapkido, τεχνικές αυτοάμυνας στο δρόμο καθώς και τεχνικές αυτοάμυνας για μικρές ηλικίες.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απονομή αναμνηστικών στους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς και στις σχολές που συμμετείχαν.kne2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments