Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Άρεσαν τα κορίτσια του Υγρού Στίβου

Άρεσαν τα κορίτσια του Υγρού Στίβου

0
Dodekanisos

Ικανοποιητική συμμετοχή είχαν τα κορίτσια του Υγρού Στίβου Ρόδου στο κολυμβητήριο της Νίκαιας, όπου παρά την ίωση που «χτύπησε» τις αθλήτριες εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, το ροδίτικο σωματείο είδε τρεις κολυμβήτριές του να παίρνουν την πρόκριση στα αγωνίσματά τους.
Η Νεφέλη Καμπέρη αγωνίστηκε άρρωστη, μόνο στα 100μ Πρόσθιο και πέτυχε ανεπαρκή για πρόκριση επίδοση, οπότε αξιολογήθηκε ότι στις καιρικές συνθήκες αυτές δεν χρειαζόταν να συμμετάσχει στα 200 και στα 50, αφού δεν ήταν σε κατάσταση να κολυμπήσει για πρόκριση.
Η Δικαία Σαχίνη κι αυτή με την ίωση να την ταλαιπωρεί, κατάφερε να προκριθεί μόνο στα 100μ Ελεύθερο κερδίζοντας την κούρσα της και τερματίζοντας πρώτη στην ηλικία της και τέταρτη στην ΟΠΕΝ, ενώ στα 400 και στα 200μ. Ελεύθερο οριακά δεν έπιασε της επιδόσεις πρόκρισης, κάτι που εύκολα θα πετύχει στην επόμενη ημερίδα.
Η Ευδοκία Κρητικού, καταπονημένη από την ίωση, ήταν απογοητευτική στα 1500μ Ελεύθερο, ενώ στα 800 και στα 400μ Ελεύθερο προκρίθηκε εύκολα και άνετα τερματίζοντας δεύτερη και πέμπτη στην ΟΠΕΝ και απλά θα κατοχυρώσει τα 1500 στον επόμενο αγώνα.
Και οι τρεις πάντως τον επόμενο μήνα, θα τελειώσουν με το ζήτημα της πρόκρισης και θα ασχοληθούν με την κορύφωση και τη διάκριση στο πρωτάθλημα Χειμώνα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments