Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άρεσαν οι «ρεζέρβες»

Άρεσαν οι «ρεζέρβες»

0
apollon rodos filiko
Dodekanisos

Φιλική νίκη με 2-0 πέτυχε σήμερα η ομάδα της Ρόδου αφού κέρδισε τον τοπικό Απόλλωνα στις Καλυθιές. Τα «ελάφια» παίζοντας με αρκετούς νεαρούς, που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο ενώ πήραν και το προβάδισμα στο σκορ στο 22΄ με τον νεαρό Πατσίλη ύστερα από την πάσα του Γανωτάκη. Αποτέλεσμα που έμεινε ως την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές, κυρίως με κάποια μακρινά σουτ εκατέρωθεν. Τελικά το 0-2 για την ομάδα του Σάββα Ορφανίδη πέτυχε ο Νικήτας στο 82΄ με ωραίο πλασέ.
Διαιτησία: Αυγενικού Α. (Αυγενικού Θ., Γιαννούλης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Τσίττας, Κάλτσης, Μιχαλάς, Σαπαλίδης, Κυρίτσης, Ζουρούδης, Σαράντης, Καντιμοίρης, Σπαχιού, Μαυρομούστακος. (Έπαιξαν και οι Κούρτι, Στάθης, Ταντίκης, Γίδαρης, Αμερικάνας, Ταχραμάνης, Καζέλης, Γιαννίκης, Κώστας, Μαραγκάκης, Σωτηράκης, Σαμπάνι)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Στάτης, Γανωτάκης, Νικήτας, Κατσαμάκης, Τρέχας, Δημητριάδης, Καμπούρης, Κεχαγιόγλου, Πατσίλης, Χαρτοφύλλης. (Έπαιξαν και οι Ράντζα, Πόλο, Κωνσταντίνου, Αλιμερκάι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments