Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άρεσαν οι καινούργιοι! (pics)

Άρεσαν οι καινούργιοι! (pics)

0
DSCN9728
Dodekanisos

Διάφορα σχήματα και τακτικές είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ο προπονητής του Ιάλυσου Γιώργος Σάββενας στο νέο φιλικό τεστ που έδωσε η ομάδα του αυτή τη φορά απέναντι στη Δόξα Ψίνθου στο «Οικονομίδειο». Οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν με 3 – 0 σε ένα παιχνίδι που έδωσε την ευκαιρία στο νεαρό τεχνικό των γηπεδούχων να χρησιμοποιήσει και πάρα πολλούς παίκτες και να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται. Καλές εντυπώσεις άφησαν ορισμένοι νέοι παίκτες του Ιάλυσου και αυτό ήταν κάτι που χαροποίησε την τεχνική ηγεσία. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Λίτσος, ο Καπνόπουλος, ο Γούλας και ο Γιαννόπουλος.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιάλυσος είχε την κατοχή της μπάλας και καλύτερη κυκλοφορία από τη Δόξα η οποία στηρίχθηκε στις αντεπιθέσεις. Στην επανάληψη άλλαξε σχεδόν όλος ο Ιάλυσος ο οποίος και πάλι είχε τα ηνία της αναμέτρησης. Το παιχνίδι και στα δυο ημίχρονα είχε ρυθμό και οι δυο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.
Στο 15’ ο Σταυλάς έκανε κάθετη πάσα στον Σπάρταλη ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1 – 0.
Στο 37’ ο Ρεκλείτης έκανε τη βαθιά μπαλιά για τον Σπάρταλη ο οποίος κοντρόλαρε μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2 – 0.
Στο 72’ ο Χατζηπέτρος πήρε τη μπάλα αριστερά κάτω από το κέντρο, προχώρησε και έκανε τη μπαλιά στον Τσόφλιο ο οποίος σέντραρε συρτά και ο Χατζηφούντας με πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 3 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Λάζος, Ν. Ζανεττίδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Μανακούσιος, Κοκκίνης, Λίτσος, Παφιάκης, Σταυλάς, Ρεκλείτης, Καρπαθάκης, Παυλίδης, Γιαννόπουλος, Σπάρταλης (Έπαιξαν και οι Μουστάκας, Μανωλάγκας, Χατζηφούντας, Φυλακούρης, Αρχοντούλης, Γούλας, Χατζηπέτρος, Τσόφλιος, Πούφλης, Φλεβάρης, Μόσχος, Καπνόπουλος, Κρεκούκιας, Διακουράκης)
ΔΟΞΑ: Ηλίας, Κουνελλές, Χατζηνικόλας, Παναγιωτόπουλος, Δαλκίδης, Στελλάς, Ορφανός Βασίλης, Σαββούλης, Τσούλλος, Λυριστής, Τσοπάνογλου (Έπαιξαν και οι Μπατέστας, Ι. Καρίκης, Χρ. Ορφανός, Τσαβδαλίδης)

Ηλίας Λοίζος

Στην κεντρική φωτογραφία ο Καπνόπουλος σε μια φάση του φιλικού

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/ialisos/ialisos_psinthos] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments