Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άρεσαν και οι δυο στα Κοσκινού!

Άρεσαν και οι δυο στα Κοσκινού!

0
Dodekanisos

Γράφει ο Ηλίας Λοίζος

Μετά από ένα καλό παιχνίδι παρά την κούραση των παικτών και των δυο ομάδων, ο Ηρακλής Μαριτσών νίκησε στα Κοσκινού τον τοπικό Διγενή με 2 – 1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και ήταν καλύτεροι. Απλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν για να σκοράρουν περισσότερα τέρματα. Όπως φάνηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως και σαν γενικό συμπέρασμα πρόκειται για δυο ομάδες στις οποίες γίνεται καλή δουλειά και θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλο τους.

Στο 15′ μετά από διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Μανωλάγκα και Μπαούρη, ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ευγενικός και έκανε το 0 – 1.
Στο 31′ μετά από λάθος στην άμυνα του Διγενή, ο Ευγενικός έκλεψε τη μπάλα από τα αριστερά στην περιοχή, τη γύρισε στον Χατζηκοσμά και αυτός με πλασέ έκανε το 0 -2.
Στο 56′ ο Πελαρδής πέρασε ωραία μπαλιά στον Διακάκη και αυτός με πλασέ έκανε το 1 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Λάζος, Καραγιάννης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας (46′ Βασιλειάδης, 70′ Μολόχας), Μοσχής, Μαριάς, Παπασταμάτης, Κριστόφ, Γιουλβανίδης, Μοσκιού, Καντής, Πελαρδής, Πατσιαούρας, Λόης (Έπαιξαν και οι Διακάκης, Κατσούλης, Κουλουριώτης, Αναστασάκης, Γρύλλης, Δραμουντανής, Χατζηνικόλας, Σταματούλας)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Χ. Βασιλώττος, Πομπού, Δημουλάς, Μπαούρης, Φελεσάκης, Αξιώτης, Ε. Βασιλώττος, Χατζηκοσμάς, Διακουράκης, Ευγενικός (Έπαιξαν και οι Παπαμιχαήλ, Λερογιάννης, Ανδρεόπουλος, Πλύγκος, Πιστόλας, Μπιλιάς και Τσούφιος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments