Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αρχίζουν τα μαθήματα του σκακιστικού ομίλου “Ιππότης”

Αρχίζουν τα μαθήματα του σκακιστικού ομίλου “Ιππότης”

0
Dodekanisos

Την έναρξη των μαθημάτων από την προσεχή Δευτέρα (μαζί με τα σχολεία), ανακοινώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου “Ιππότης”. Αναλυτικά:
“Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων σκακιού για τη σχολική χρονιά 2021-2022. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μαζί με τα μαθήματα στα σχολεία. Σκάκι μπορούν να μάθουν όλοι από 6 έως 106 ετών. Τα οφέλη από το πνευματικό αυτό παιχνίδι είναι αποδεδειγμένα πολλαπλά και ειδικά για τα μικρά παιδιά. Έτσι ο ΙΠΠΟΤΗΣ προσκαλεί και φέτος όλα τα παιδιά του νησιού να έρθουν στην ομάδα μας, να μάθουν σκάκι, να διασκεδάσουν, να παίξουν, να ωφεληθούν. Θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο που ορίζει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και θα ζητούνται στα παιδιά ταselftestπου κάνουνε για το σχολείο, να φορούν μάσκα, θα γίνεται θερμομέτρηση, τακτικός αερισμός, απολύμανση του χώρου κλπ. Το πρόγραμμα των μαθημάτων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το δουν στο siteτου συλλόγου: www.ippotis.com

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις 3 διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου που καταφέραμε να έρθουν στο νησί μας. Θα διοργανωθούν με τη συμβολή του ομίλου μας από την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία FIDE και θα γίνουν στο ξενοδοχείο RodosPalace16-26 Οκτωβρίου.
1. Ολυμπιάδα για ανθρώπους με απώλεια όρασης
2. Καλλιτεχνικό σκάκι: Παγκόσμιο πρωτάθλημα λύσης και σύνθεσης σκακιστικών προβλημάτων
3. Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ερασιτεχνών”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments