Αρχική Αθλητικά νέα Αρχίζει η προώθηση των παιδιών στο Ρέντη μετά το Scouting Camp

Αρχίζει η προώθηση των παιδιών στο Ρέντη μετά το Scouting Camp

0
Dodekanisos

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο ενημερώνει ότι μετά την διεξαγωγή του Scouting Camp τον Νοέμβριο από την Διεύθυνση των Σχολών και την Κεντρική Ακαδημία του Ολυμπιακού στις αθλητικές καταστάσεις του ΑΣ Χάλκης ξεκίνησε η προώθηση παιδιών στο Αθλητικό κέντρο στο Ρέντη προκειμένου να γίνει εκ νέου αξιολόγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών από τα Δωδεκάνησα τα οποία πήραν μέρος στο Camp.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2008 είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο προπονητικό πρόγραμμα της Κεντρικής Ακαδημίας και να αγωνιστούν σε δύο φιλικά παιχνίδια αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο με απευθείας επικοινωνία με τις δομές του Ολυμπιακού μέσω του Υπεύθυνου Scouting στα Δωδεκάνησα κ. Ευάγγελου ΦΡΑΓΚΑΚΗ συνεχίζει την σοβαρή και με προγραμματισμό αξιολόγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών στην περιοχή μας με απώτερο στόχο και σκοπό την προώθηση ταλέντων στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο ευχαριστεί όλα τα σωματεία της Δωδεκανήσου για την άψογη συνεργασία και ευελπιστεί σε περαιτέρω συνεννόηση ώστε να στηριχθούν όλα τα παιδιά τα οποία θα καλεστούν εκ νέου για αξιολόγηση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments