Αρχική Επικαιρότητα Άρχισε και επίσημα ο κοινωνικός διαχωρισμός στην Ελλάδα

Άρχισε και επίσημα ο κοινωνικός διαχωρισμός στην Ελλάδα [vid]

0
Dodekanisos

Άρχισε και επίσημα από το Σάββατο (9/10), ο κοινωνικός διαχωρισμός του κόσμου στην Ελλάδα. Από εδώ και στο εξής, οι πλήρως εμβολιασμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τα προνόμια που αποφάσισε να διαμοιράσει η κυβέρνηση. Χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό

Η πρώτη βραδιά «ελευθερίας» για τους πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες ήταν πλέον γεγονός. Μουσική, χορός και γλέντι χαρακτήρισαν τη χθεσινή βραδιά στη Θεσσαλονίκη. Ενώ τα μαγαζιά στα Λαδάδικα είχαν γεμίσει ασφυκτικά με κόσμο. Κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και από το ρεπορτάζ, το οποίο δημοσίευσε το κανάλι OPEN. 

Δείτε το βίντεο

Παρά το γεγονός πως η Θεσσαλονίκη παραμένει στο «κόκκινο», λόγω του επιδημιολογικού της φορτίου, το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε τους πολίτες να διασκεδάσουν. «Μας υποσχεθήκαν προνόμια και πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε. Είμασταν 1,5 χρόνο μέσα. Σήμερα εφόσον αναγνωρίστηκε αυτό που κάναμε βγήκαμε να περάσουμε καλά», τόνισε ένας νεαρός εμβολιασμένος. Ο κοινωνικός διαχωρισμός στους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους μόλις άρχισε!

2 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments