Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Απτόητος συνεχίζει ο Biden, είναι έτοιμος να φέρει και νέα μέτρα

Απτόητος συνεχίζει ο Biden, είναι έτοιμος να φέρει και νέα μέτρα

0
Dodekanisos

Έτοιμος να φέρει νέα μέτρα κατά του νέου ιού είναι ο Joe Biden. Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του στο cnn το μέλος της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας των ΗΠΑ Vivek Murthy. Παρά τις έντονες αντιδράσεις δεκαεννιά κυβερνητών, ο Joe Biden συνεχίζει απτόητος. Ο κ. Murthy δεν ξεκαθάρισε ποια θα είναι αυτά τα μέτρα ωστόσο κάτι τέτοιο όπως φαίνεται θα γίνει γνωστό το επόμενο διάστημα.

Το theepochtimes.com γράφει σε σημερινό του ρεπορτάζ τα εξής:
Η επόμενη σύνοδος για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και η πρώτη ημέρα της γενικής συζήτησης ξεκινά την επόμενη εβδομάδα. Δεν είναι σαφές γιατί ο Murthy συνέδεσε νέα μέτρα COVID-19 με τη συνάντηση του ΟΗΕ.

Σε ξεχωριστή συνέντευξη στο ABC News, ο Murthy υπερασπίστηκε ξανά τις εντολές, λέγοντας ότι όταν ιδιωτικές εταιρείες όπως η Tyson Foods έκαναν τα εμβόλια ως απαίτηση, αύξηθηκε το ποσοστό εμβολιασμού στις ΗΠΑ. “Γνωρίζουμε ότι τέτοιου είδους απαιτήσεις λειτουργούν πραγματικά για να βελτιώσουν τα ποσοστά εμβολιασμού”, δήλωσε ο Murthy. «Η Tyson Foods, για παράδειγμα, η οποία έθεσε απαίτηση για εμβόλιο, είδε πρόσφατα ότι το ποσοστό εμβολιασμού της πήγε από το 45 τοις εκατό στο περισσότερο από το 70 τοις εκατό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

Αντιδρούν οι Ρεμπουπλικανοί

Ωστόσο οι Ρεπουμπλικάνοι είπαν ότι θα καταθέσουν αγωγές κατά της εντολής όταν εκδοθεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Περιέγραψαν τους επικείμενους κανόνες ως δρακόντειους οι οποίοι σχεδιάστηκαν για να διχάσουν περαιτέρω τους Αμερικανούς.
“Μίλησα με τον γενικό εισαγγελέα μου. Συντονιζόμαστε με τους άλλους γενικούς εισαγγελείς σε όλη τη χώρα που έχουν παρόμοιες απόψεις σχετικά με την υπέρβαση”, δήλωσε ο κυβερνήτης της Νεμπράσκα Πιτ Ρίκετς στο Fox News στις 12 Σεπτεμβρίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments