Dodekanisos

Με μηνύσεις κατά της διευθύντριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης αλλά και στη συνέχεια κατά της Υπουργού Παιδείας και των άλλων φορέων που θεωρεί υπεύθυνους απαντά ο πατέρας που συνελήφθη χτες 21 Σεπτεμβρίου 2021 μετά από την ένταση που δημιουργήθηκε όταν δεν επιτράπηκε η είσοδος του γιου του χωρίς τεστ στο σχολείο. Μάλιστα ο Ιωάννης Σαρηγιαννίδης αξιώνει από τη Διευθύντρια το ποσό των €2.7 εκατομμυρίων ευρώ «επειδή αυτό  αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Υγείας», όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους έξω από το σχολείο.

Για τη σημερινή του παρουσία στο σχολείο ο κ. Σαρηγιαννίδης στο σχολείο δήλωσε ότι ήρθε για να αφήσει ένα διαβιβαστικό και να ενημερώσει τη διευθύντρια του σχολείου. 

«Θα αφήσω τη σύμβασή μας, θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και θα ενημερώσω τη διευθύντρια, η οποία έπρεπε να έχει ήδη ενημερωθεί από τη Νίκη Κεραμέως, καθώς έχει υπογράψει και έχει αποδεχτεί τους όρους της σύμβασής μας. Την αποδέχτηκε σιωπηρά μετά από 60 μέρες και η αποδοχή έχει τρεις φορές μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι έχει να υπογράψει κάποιος πάνω σε ένα χαρτί», ανέφερε ο κ. Σαρηγιαννίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Σαρηγιαννίδης προσήλθε χωρίς το παιδί του καθώς έχει υποστεί σοκ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε. Για τα χθεσινά επεισόδια η δίκη πήρε αναβολή μέχρι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου όπου θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμέτωπος με κατηγορίες για απειλή της λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και έργω εξύβριση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments