Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αποχωρεί συγκινημένος ο Παναγιώτου…

Αποχωρεί συγκινημένος ο Παναγιώτου…

0
panagiotou vasilis2
Dodekanisos

Πολύ συγκινημένος αποχωρεί από τον Ευαγόρα ο Βασίλης Παναγιώτου ο οποίος όπως είναι γνωστό θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ευκλή Σορωνής! Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα και από την τοποθέτηση που έκανε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Διαβάστε:
«Όπως όλα στη ζωή έχουν αρχή και τέλος, έτσι και η παρουσία μου στον Ευαγόρα έφθασε στο τέλος της. Στην ομάδα αυτή ήρθα 14 χρονών και φεύγω στα 29 μου… Ο Ευαγόρας για εμένα δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι το σπίτι μου, είναι κομμάτι της ζωής μου. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έζησα τα πάντα. Ένιωσα δυνατές συγκινήσεις, δάκρυσα από χαρά αλλά και από λύπη… Συναισθήματα που μόνο ένας αθλητής μπορεί να ζήσει (πρωταθλήματα, ανόδους, υποβιβασμούς και καλές πορείες). Με έχουν σημαδέψει κάποιες στιγμές της ζωής μου που τις έχω συνδέσει με την ομάδα και αυτό με συγκινεί βαθύτατα. Σε κάθε αγώνα έδινα το 100% των δυνατοτήτων μου, κάποιες φορές τα κατάφερα και κάποιες όχι. Σημασία στη ζωή έχει να προσπαθείς για το καλύτερο, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Σε αυτά τα 15 υπέροχα χρόνια, πέρασαν εξαιρετικοί προπονητές, που τους ευγνωμονώ προσωπικά έναν έναν για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Επίσης να ευχαριστήσω όλους μου τους συμπαίκτες που τους αγαπώ σαν αδέλφια μου και τους ζητώ συγγνώμη για κάποιες στιγμές που τσακωθήκαμε πάνω στην ένταση του παιχνιδιού. Να ευχαριστήσω την ομάδα που τα τελευταία πέντε χρόνια που έδωσε το χρίσμα του αρχηγού, κάτι που με τίμησε ιδιαίτερα. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως ο κύκλος δεν έκλεισε ακόμα και στο μέλλον, πρώτα ο Θεός, θα ξαναγυρίσω να τελειώσω αυτό που ξεκίνησα στα 14 μου.
Υ.Γ. 1: Η ομάδα δεν τελειώνει εδώ. Θα αρχίσει με νέες βάσεις και θα πρωταγωνιστήσει ξανά. Είναι η ευχή μου αυτή.
Υ.Γ.2: Ευχαριστώ όλες τις ομάδες από Α’ και Β’ Κατηγορίας για το επίσημο ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπο μου. Επίσης, ευχαριστώ τον Ευκλή που με εμπιστεύτηκε για τη νέα χρονιά παρά το ότι προέρχομαι από σοβαρό τραυματισμό…»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments