Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Αποχωρεί ο Καλαϊτζής

Αποχωρεί ο Καλαϊτζής

0
kolossos pagkos
Dodekanisos

Την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε με επιστολή που απέστειλε στον ΠΣΑΚ ο Γιώργος Καλαϊτζής. Ο παίκτης του Κολοσσού μετά από μια εικοσαετία στον χώρο πήρε την μεγάλη απόφαση. Η επιστολή του αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές, Μετά από μια αρκετά μεγάλη διαδρομή στο σύνδεσμο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πω αντίο. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια στο χώρο του μπάσκετ και αρκετά από αυτά ως μέλος του ΠΣΑΚ, νιώθω την ανάγκη, να ευχαριστήσω τους συναθλητές μου, που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Είμαι υπερήφανος που ήμουν μέλος του ΠΣΑΚ, σε αρκετά ΔΣ. Ο κύριος λόγος που με έκανε να ασχοληθώ με το σύνδεσμο, ήταν η βελτίωση των συνθηκών του έλληνα καλαθοσφαιριστή. Όλοι μαζί κερδίσαμε πολλά πράγματα, για άλλους αυτονόητα για άλλους όχι. Υπάρχουν πολλά να γίνουν ακόμα. Γι’ αυτό το λόγο, ο ΠΣΑΚ πρέπει να συνεχίσει την πορεία του. Υπάρχουν ικανά παιδιά που είναι ενεργά, αλλά και άλλα που πρέπει να ευαισθητοποιηθούν. Κυρίως οι νεότεροι.

Η αγάπη που έχουμε όλοι για το μπάσκετ είναι δεδομένη. Πρέπει λοιπόν να το προστατέψουμε και να το αναβαθμίσουμε. Όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε να δείξουμε το δρόμο και στα άλλα αθλήματα. Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε μέσα από τις γραμμές. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε προσωπικότητα και θέληση μέσα από τις γραμμές. Ας το κάνουμε και έξω από αυτές. Η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ δεν είναι “εχθροί” μας. Είμαστε από την ίδια πλευρά. Ο καθένας απλώς βλέπει το μπάσκετ από διαφορετική γωνία. Το μπάσκετ όμως είναι ένα. Αυτό υπηρετούμε όλοι. Τελειώνοντας, θα πω ότι αν και μόνο ακούσεις το πρόβλημα του διπλανού σου ,τον έχεις ήδη βοηθήσει πολύ. Και πρέπει να το κάνεις. Και πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις λύση. Γιατί αύριο μπορεί το πρόβλημα να είναι δικό σου».
Με τιμή Καλαϊτζής Γιώργος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments