Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Αποχαιρετιστήριο παιχνίδι

Αποχαιρετιστήριο παιχνίδι

0
diagoras_ethnikos_asteras1
Dodekanisos
Τελευταία προσπάθεια αύριο (Κυριακή) για την ομάδα του Διαγόρα. Στις 17.15 στο Δημοτικό στάδιο της πόλης μας, φιλοξενεί την ομάδα των Τρικάλων, που είναι ήδη σε τροχιά πλέη οφ για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα .Οι κυανέρυθροι των μυρίων προβλημάτων, κύρια οικονομικών, θα αγωνισθούν σήμερα για την αξιοπρέπεια τους, αλλά και την ιστορία του Διαγόρα που περνάει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές σε αυτή.
Ο γηραιός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα κι αυτό έχει φανεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, όταν η υπομονή των παικτών εξαντλήθηκε και άρχισαν να ξεχνούν τα καθήκοντα τους και να βλέπουν, το πώς θα μπορέσουν να πάρουν τα δεδουλευμένα αλλά και τα συμφωνηθέντα.
Αυτά όμως είναι πλέον πράγματα, τα οποία θα προσπαθήσουν να δουν από την ερχόμενη Δευτέρα και σήμερα στην τελευταία υποχρέωση τους, θα κυνηγήσουν την νίκη και τους τρείς βαθμούς, για να κλείσουν  κατά τον καλύτερο τρόπο το αγωνιστικό μέρος της φετινής χρονιάς.
Στον αγωνιστικό τομέα, πρέπει να σημειωθεί πώς έχει και πάλι δεκατρείς παίκτες στην διάθεση του ο Πέτρος Ρουτζιέρης κι όχι δεκατέσσερις, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.
Ο Γιώργος Τύρελης θα φορέσει σήμερα την φανέλα των Νέων, μιας και εκεί ο Μανώλαγκας είναι τιμωρημένος και δεν υπάρχει άλλος γκολκίπερ. Στην Ρόδο αύριο το πρωί  αναμένονται οι Φώτης Γεωργίου, Νίκος Χατζόπουλος, Στάθης Προβατίδης, Νίκος Πλάτανος, Απόστολος Σκόνδρας και Τάσος Χριστοφιλέας. Στην Αθήνα θα μείνει τελικά ο Χάρης Ταμπάσης, ο οποίος εξαιτίας του τραυματισμού του,  θα αφήσει  την θέση του στον  Άγγελο Χειμωνέττο.O  νεαρός έχει εμπειρίες της football league και μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες ενός αγώνα, αυτής της Κατηγορίας. Πλην του Ταμπάση τραυματίες είναι ακόμα και οι Γιώργος Σαλαμαστράκης και Παναγιώτης Σπάρταλης, οι οποίοι φυσικά και δεν θα αγωνισθούν. Απόντας θα είναι και ο τιμωρημένος Γιώργος Πουλόπουλος, που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του σε αυτόν τον αγώνα.

Από το γραφείο τύπου

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς οι επιλογές  του Πέτρου Ρουτζιέρη είναι λίγες, καθώς θα έχει πλέον στην διάθεση του δεκατρείς  παίκτες και λύσεις σε τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν, όχι παραπάνω από δύο.
Οι δεκατρείς  παίκτες που είναι στην διάθεση του είναι οι Ταραχούλσκι, Σκόνδρας, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Μαριεττάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Προβατίδης, Φράγκος, Χατζόπουλος, Χειμωνέττος, Χριστοφιλέας, Αγκιρίμπα.
Στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας, οι παίκτες του Διαγόρα και η  τεχνική του ηγεσία περιμένει το χειροκρότημα των φίλων του, που θα προστρέξουν στο τελευταίο παιχνίδι για να αποχαιρετίσουν κατά τον καλύτερο τρόπο, εκείνους που μόχθησαν πολύ και την φετινή χρονιά αλλά… «δεν τους βγήκε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments