Αρχική Αθλητικά νέα Απότομη «προσγείωση» στον Βόλο για τον Παναθηναϊκό

Απότομη «προσγείωση» στον Βόλο για τον Παναθηναϊκό

0
fosonline.gr
Dodekanisos

Στον Βόλο ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία με νίκη να διευρίνει το νικηφόρο σερί του στα τέσσερα θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι «αιωνίων» γνώρισε απότομη «προσγείωση» στο «Πανθεσσαλικό» σε αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική της Super League

Ειδικότερα, ο Βόλος με πρωταγωνιστή τον Ολλανδό Τομ Φαν Φέερτ -ο οποίος σκόραρε δις κι αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με δέκα γκολ- επιβλήθηκε 3-1 του «τριφυλλιού». Ο Παλάσιος με πέναλτι στις καθυστερήσεις (συγκεκριμένα στο 90+3′) μείωσε σε 2-1. Όμως ο Ορόζ με άλλο ένα γκολ στο φινάλε (90+5′) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι μπήκε «στοπ» στο σερί νικών των «πράσινων». Ενώ οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα «τρίποντα» έπειτα από τρεις μήνες! Συγκεκρικμένα από τις 2 Οκτωβρίου 2021 και το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης είχε να γευτεί την χαρά της νίκης η ομάδα της Μαγνησίας. 

Στον αντίποδα το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει την προβληματική εικόνα που παρουσιάζει μακριά απ’ την έδρα του, όπου μετράει μία νίκη σε επτά αναμετρήσεις. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ολλανδού Ντένις Χίγκλερ. Η «πράσινη» ΠΑΕ διαμαρτύρεται για την «απόλυτα άδικη» όπως χαρακτηρίζει αποβολή του Φακούντο Σάντσες στο 44′ με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Μπαριέντος. Στο VAR βρισκόταν ο επίσης Ολλανδός, ο Ρομπ Ντιεπερίνκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Πουρίτα (54’ λ. τρ. Μπαρτόλο), Γκουλέν, Ρομέρο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (69’ Σοάρες), Ρεγκατέν (85’ Τερεζίου), Φερνάντες, Ορόζ, Φαν Φέερτ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Αϊτόρ (69’ Βιτάλ), Βιγιαφάνιες (84’ Ρούμπεν), Παλάσιος, Μακέντα (69’ Ιωαννίδης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments