Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απότομη προσγείωση στον Αρχάγγελο!

Απότομη προσγείωση στον Αρχάγγελο!

0
Dodekanisos

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Αστέρας Παστίδας! Η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη έχασε από τον Άρη στον Αρχάγγελο με 5 – 2 μετά από ένα παιχνίδι το οποίο είχε δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι και δεν είναι τυχαίο το ότι στο διάστημα αυτό προηγήθηκαν με 3 – 0. Ήταν ίσως το χειρότερο φετινό πρώτο ημίχρονο για τους Παστιδενούς. Και τα τρία τέρματα σημείωσε ο Αμανατίδης πετυχαίνοντας χατ τρικ. Σκόραρε μόλις στο 1′, στο 32′ και στο 40′!

Στην επανάληψη όμως, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν αισθητά και παρουσίασαν μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Κατάφεραν να μειώσουν πολύ νωρίς με τον Αποστολάτο σε 3 – 1 (47′) και έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι. Μάλιστα λίγο αργότερα ο Σερμπίνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3 – 2, ωστόσο το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ καθώς ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ με τον Αστέρα να διαμαρτύρεται. Είναι μια φάση που σηκώνει μεγάλη κουβέντα καθώς η ομάδα της Παστίδας υποστηρίζει πως ο Σερμπίνης καλυπτόταν τη στιγμή που δέχθηκε τη μπάλα.

Από εκεί και πέρα η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους καθώς στο 72′ είδε την κόκκινη κάρτα ο Αποστολάτος, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές κάτι που οπωσδήποτε την επηρέασε. Έτσι στο 80′ ο Μαγιόγλου πέτυχε το 4 – 1 και ουσιαστικά “καθάρισε” το παιχνίδι που πλέον είχε τυπική διαδικασία μέχρι και το τέλος του. Στο 82′ ο Χατζηβαλσάμης μείωσε σε 4 – 2 και στο 92′ ο Δημητριάδης διαμόρφωσε το τελικό 5 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Κόττορος, Λυριστής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Δημουλάς, Πομπού, Μαγιόγλου, Καλοπήτας, Δημητριάδης Ν., Κοντόγιαννος, Χατζηλιόντας (92′ Μπαρμπαντώνης), Μάλλιος, Αμανατίδης (85′ Γαϊτάνος), Ευγενικός (80′ Δημητριάδης Π.)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κωστής, Καλαϊτζίδης, ΑΠοστολάτος, Αυγενικού, Γιαννακόπουλος, Σερμπίνης (83′ Παπαμιχαήλ), Λεωνίδου (33′ Σιαναβέλης, 75′ Παπαζούδης), Πολυμένωφ, Πλαγγέντης, Κυρίτσης (68′ Λιαμής), Χατζηβαλσάμης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments