Αρχική Αθλητικά νέα Αποθέωσαν τον Τσιμίκα οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ και ο Κλοπ!

Αποθέωσαν τον Τσιμίκα οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ και ο Κλοπ! [pics]

0
Dodekanisos

Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας κέρδισε εκ νέου τις εντυπώσεις στην νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (3-0). Τόσο οι φίλαθλοι των «κόκκινων» όσο και ο Γιούργκεν Κλοπ, αποθέωσαν τον Έλληνα Διεθνή οπισθοφύλακα. 

Ειδικότερα ο Κώστας Τσιμίκας επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ κόντρα στην Πάλας. Μάλιστα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην άνετη επικράτηση με σκορ 3-0. Ο Έλληνας μπακ είχε συμμετοχή στα δύο από τα τρία γκολ των «κόκκινων». Ανέλαβε δύο εκτελέσεις κόρνερ και απέφερε ισάριθμα γκολ. 

Μεταξύ άλλων, ο Τσιμίκας τελείωσε το ματς με 69 επαφές, τέσσερις ευκαιρίες, έξι επιτυχημένες μεταβιβάσεις, μία αναχαίτηση και 3/3 πετυχημένα τάκλιν.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, ήταν η τρίτη του 25χρονου στη βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ σε επίπεδο Premier League. Χαρακτηριστικό δε είναι το γεγονός, πως ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση του Έλληνα αμυντικού. Ο Γερμανός τεχνικό τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Κώστας έκανε ένα κορυφαίο παιχνίδι».

Επιπροσθέτως, οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ αν και αρκετά απαιτητικοί ξέρουν να αναγνωρίζουν πότε ένας ποδοσφαιριστής δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Κάπως έτσι αποθεωτικά ήταν τα σχόλιά τους με αποδέκτη τον Κώστα Τσιμίκα. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments