Αρχική Αθλητικά νέα Αποσύρθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Φέντερερ

Αποσύρθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Φέντερερ

1
globalnews.ca
Dodekanisos

Την άρση της συμμετοχής του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ανακοίνωσε ο Ρότζερ Φέντερερ με μήνυμα του στα social media. Ο σπουδαίος Ελβετός τενίστας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, γεγονός που δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει στο Τόκιο. 

Θυμίζουμε πως ο Φέντερερ ταλαιπωρήθηκε πριν αρκετά χρόνια με πρόβλημα στο δεξί γόνατο. Τον Ιούνιο του 2020 είχε προβεί σε μία επιπρόσθετη γρήγορη αρθροσκοπική επέμβαση στο δεξί γόνατο. Ωστόσο κατά πως φαίνεται και βαδίζοντας στο 40ο έτος της ηλικίας του, το πρόβλημα στο γόνατό του δεν υποχωρεί. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρότζερ Φέντερερ:

«Κατά την διάρκεια της φετινής συμμετοχής μου στο γρασίδι (εννοεί το Wimbledon), δυστυχώς είχα ένα πισωγύρισμα στο γόνατό μου. Κάπως έτσι έχω αποδεχθεί πως πρέπει να αποσυρθώ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Αισθάνομαι τεράστια απογοήτευση, καθώς κάθε φορά αποτελούσε τιμή και αποκορύφωμα της καριέρας μου να εκπροσωπώ την Ελβετία. Έχω ήδη εισέλθει σε πρόγραμμα αποκατάστασης με την ελπίδα ότι θα καταφέρω να επιστρέψω αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Εύχομαι σε όλα τα μέλη της Ελβετίας καλή επιτυχία και θα σας υποστηρίζω από μακριά. Όπως πάντα, Hopp Schwiz!», έγραψε στο twitter ο Φέντερερ. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] στο γόνατο. Μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που είχε αποσύρει την συμμετοχή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του […]