Αρχική Videos “Απορρίψαμε την ελίτ, έκανε λάθος στα πάντα!”

“Απορρίψαμε την ελίτ, έκανε λάθος στα πάντα!”

0

Νέα δυναμική εμφάνιση έκανε ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis, αυτή τη φορά στο
Εθνικό Συνέδριο των Συντηρητικών στο Μαϊάμι. Ο DeSantis για μια ακόμα φορά κατηγόρησε τους γραφειοκράτες της υγειονομικής περίθαλψης για τις στρατηγικές που επέλεξαν για να περιορίσουν τον κορωνοϊό όπως τα lockdown, τις οποίες χαρακτήρισε «επιβλαβείς».

«Απορρίψαμε τις ελίτ και είχαμε δίκιο», είπε και πρόσθεσε και τα εξής «Όχι μόνο έκαναν λάθος με τα σχολεία, οι ελίτ έκαναν λάθος με τα lockdown, έκαναν λάθος με τα επιδημιολογικά μοντέλα και τα μοντέλα νοσηλείας. Έκαναν λάθος με την αναγκαστική μάσκα. Έκαναν λάθος που απέρριψαν την ύπαρξη φυσικής ανοσίας.  Ακριβώς επειδή τα μέσα ενημέρωσης και οι ελίτ λένε ότι κάτι πρέπει να γίνει, δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο DeSantis προειδοποίησε επίσης τους παρευρισκόμενους ότι η αριστερά «παίζει για πάντα», επομένως όπως είπε «απαιτείται ισχυρή ηγεσία για να πολεμήσει το κατεστημένο της Ουάσιγκτον. Αυτός δεν είναι ένας εύκολος αγώνας γιατί έχουν τόση υποστήριξη σε όλα τα επιβλητικά ύψη της κοινωνίας. Απαιτείται να χρησιμοποιήσουμε την κοινή λογική»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments