Αρχική Αθλητικά νέα ΑΠΟΨΗ: O σοβαρός ΑΟ Πυλίου δεν μπορεί να …τρομάξει

ΑΠΟΨΗ: O σοβαρός ΑΟ Πυλίου δεν μπορεί να …τρομάξει

0
Dodekanisos

Γράφει ο Δημήτρης Δραγάτης

Ζούμε ένα καλοκαίρι απόλυτης ποδοσφαιρικής …τρέλας και αυτό είναι κάτι πολλάκις επιβεβαιωμένο. Τη στιγμή που οι ομάδες της Super League 2 και της Football League δεν ξέρουν ακόμα σε πια ακριβώς κατηγορία θα παίξουν και κάτω από ποιες συνθήκες και όρους, καταφέραμε να κάνουμε κλήρωση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Εκεί όπως δείχνουν τα πράγματα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρα και οι ομάδες γνωρίζουν και λεπτομέρειες. Πόσες ομάδες θα έχει ο όμιλος τους ας πούμε ή πότε θα ξεκινήσουν οι αγώνες. Κάτι είναι και αυτό θα μπορούσε να πει κανείς, μπροστά στον κυκεώνα των εξελίξεων όσον αφορά την περιβόητη αναδιάρθρωση η οποία άγεται και φέρεται κατά το δοκούν.

Πότε στη μια πλευρά και πότε στην άλλη με την αγωνία για το που …θα κάτσει η μπίλια να έχει χτυπήσει πλέον για τα καλά κόκκινο. Στη Γ’ Εθνική, οι ομάδες είναι τυχερές λοιπόν γιατί ξέρουν πιο συγκεκριμένα πράγματα σχετικά με τη νέα χρονιά. Μεταξύ αυτών και ο δικός μας ο πρωταθλητής, ο Αθλητικός Όμιλος Πυλίου ο οποίος απ’ ότι φαίνεται προετοιμάζεται απερίσπαστος για να μπει στην «μάχη». Μια «μάχη» που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους Κώους οι οποίοι έχουν αρκετά χρόνια για να πάρουν μέρος σε μια Εθνική κατηγορία.

Και μόνο με βάση αυτό το στατιστικό, η χρονιά αποκτάει ένα άλλο ειδικό βάρος για τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να έχουν μια αξιοπρεπή παρουσία. Και μιλώντας και λίγο αγωνιστικά, το συμπέρασμα που βγάζει κανείς κάνοντας μια μίνι ανάλυση του 8ου «νησιώτικου» ομίλου στον οποίο θα συμμετάσχει ο εκπρόσωπος της Δωδεκανήσου, προκύπτει το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει η ομάδα που μπορεί να χαρακτηριστεί «φόβητρο».

Και λογικά, καμία δεν μπορεί να «τρομάξει» έναν σοβαρό ΑΟ Πυλίου, «δουλεμένο» καλά και έχοντας βέβαια και το στοιχείο του ενθουσιασμού. Ο προπονητής Δημήτρης Χρυσόπουλος που γενικώς …τα ψάχνει τα πράγματα, δεν θα αφήσει σε καμία περίπτωση την ομάδα του αδιάβαστη και είναι δεδομένο ότι θα «κατέβει» υποψιασμένη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments