Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 ΑΠΟΨΗ: Αυτοί είναι οι διακριθέντες του Ιάλυσου…

ΑΠΟΨΗ: Αυτοί είναι οι διακριθέντες του Ιάλυσου…

0
Dodekanisos

Το πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Football League ολοκληρώθηκε και σίγουρα υπάρχει η σχετική αγωνία για το τι θα συμβεί στο δεύτερο όπου και θα κριθούν τα πάντα τόσο σε ότι σχετίζεται με την κορυφή όσο όμως και με την ουρά της βαθμολογίας.

Ο Ιάλυσος αναμφίβολα είναι μια από τις ομάδες που ο σχεδιασμός που έγινε το περασμένο καλοκαίρι δεν της βγήκε καθόλου. Ουσιαστικά κανένας από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν και που θεωρούνται πρωτοκλασάτα στελέχη δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν και να προσφέρουν τα αναμενόμενα. Αν προσπαθήσει να κάνει κάποιος ανάλυση το συμπέρασμα που θα βγάλει έχουμε την αίσθηση ότι είναι το εξής: Οι παίκτες που μέχρι στιγμής έχουν κάνει την διαφορά είναι ποδοσφαιριστές που δεν συγκαταλέγονται στη λίστα με τα λεγόμενα …βαριά ονόματα.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Διονύσης Μακρυδημήτρης που είναι εκ των πραγμάτων και εκ του αποτελέσματος η πιο σημαντική κίνηση που έγινε πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Πρόκειται για ένα ρόδιο αμυντικό, «λίρα εκατό» για τον Ιάλυσο που έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό και ασφαλώς και έχει βοηθήσει πολύ τους «ερυθροκίτρινους». Από εκεί και πέρα, δεν θα πρέπει να μείνει απ’ έξω ο Κώστας Χειμωνέτος, ένας άλλος ντόπιος που προϋπήρχε στην ομάδα και που έως τώρα έχει καταθέσει ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και οπωσδήποτε έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του.

Αλλά και ο Γιάννης Γιώργου ανήκει στην ίδια κατηγορία κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και δείχνοντας ότι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί μια ροδίτικη ομάδα να στηριχθεί πάνω του. Επιπρόσθετα ο Βαγγέλης Ρεκλείτης αλλά και ο τερματοφύλακας Ανδρούτσος είναι δυο ακόμα παιδιά που έχουν δείξει πολύ καλό πρόσωπο και τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για το καλό της ομάδας. Κατά την ταπεινή μας άποψη, είναι οι παίκτες που περνούν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων αν θέλουμε να επιλέξουμε ορισμένους που ξεχώρισαν μέχρι τώρα.

Είναι παιδιά που …έχουν τραβήξει όλο … το λούκι (από αγωνιστικής άποψης) και το έχουν κάνει με διάθεση και πάθος και αυτό ασφαλώς και δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί άκρως σημαντικό. Αυτό που απομένει από εδώ και πέρα είναι να μπορέσει ο Ιάλυσος να βρει και ορισμένα άλλα τέτοια παιδιά τα οποία θα μπορέσουν να τον οδηγήσουν στην υλοποίηση του στόχου της παραμονής. Καλημέρα σας…

Δραγάτης Δημήτρης

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ροδιακή στις 25 Δεκεμβρίου 2019

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments