Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Απόλυτη ικανοποίηση για το Dragster (pics)

Απόλυτη ικανοποίηση για το Dragster (pics)

1
dragster aftokinito
Dodekanisos

Την απόλυτη ικανοποίηση τους για τον πρόσφατο αγώνα Dragster που έγινε στο αεροδρόμιο των Μαριτσών εκφράζουν οι διοργανωτές του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης καθώς και της Λέσχης «Ίκαρος». Σε δελτίο τύπου εξέδωσαν σήμερα, αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:
«Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου που από νωρίς κατέκλυσε τα pits της διεξαγωγής του αγώνα. Με πολλά δροσιστικά αναψυκτικά και καλό σουβλάκι κάτω από τον ανέμελο ίσκιο των ομπρελών που παρείχαν οι δυο διοργανωτές, παρακολούθησαν πολλές συμμετοχές από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες με δυνατά περάσματα μέχρι και κάτω από τα 10 δευτερόλεπτα. Το καμένο λάστιχο από το άφθονο burn out των αγωνιζομένων, οι σημαίες των χορηγών, τα διάφορα κιόσκια και η πολύ καλή παρουσίαση στα μεγάφωνα δημιούργησαν πολύ κέφι.
Ο Δημήτρης Τσίκης με Mitsubischi Evo8 έγραψε τον γρηγορότερο χρόνο 9,804 δευτερόλεπτα. στα αυτοκίνητα, ενώ στις μοτοσικλέτες ο Βαγγέλης Τσακίρης με Hayabusa έγραψε τον γρηγορότερο χρόνο 9,241 δευτερόλεπτα. στις μοτοσικλέτες.
Αξιέπαινη ήταν η αγωνιστική συμμετοχή της μοναδικής γυναίκας στο DRAG WARS, της Κόμισσας Λυμπεροπούλου, όπου σε ένα από τα περάσματα της με το Renault 5, η «σχέση» της δευτέρας ταχύτητας έσπασε και αποφάσισε να μην τα παρατήσει εκεί αλλά να συνεχίσει τα περάσματα της και στις δύο κατηγορίες της οποίες είχε δηλώσει! Οι απονομές έγιναν στο νέο κατάστημα του κ. Κασάπη όπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Σάββα Διακοσταματίου, ο εντεταλμένος του αθλητισμού στην Περιφέρειας Μιχάλης Δρακιού και ο διοικητής του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ρόδου Δημήτρης Κατσουράκης. Ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης υποσχέθηκε στο κοινό ότι η επόμενη διοργάνωση δεξιοτεχνίας θα πραγματοποιηθεί στο Μανδράκι της Ρόδου το Σάββατο απόγευμα 24 Αυγούστου. Παράλληλα μελετάται το DRAG WARS 2 για το τέλος Σεπτεμβρίου. Μείνετε συντονισμένοι τα καλύτερα έρχονται σύντομα!»

 

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/alla_spor/dragster/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
theatis
theatis
10 years ago

paidia mipos mporei kapoios na mou pei gia tous arithmous tis klirosis pou kerdisan to mountain podilato kai ena veltiotiko proramma aftokinitou??
efxaristo poli