Αρχική Αθλητικά νέα Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Πρώτη νίκη η «ελαφρά ταξιαρχία»

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Πρώτη νίκη η «ελαφρά ταξιαρχία»

0
sportfm.gr
Dodekanisos

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την έβδομη αγωνιστική της Super League. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Ιωαννίδης στο 48′. Έτσι η «ελαφρά ταξιαρχία» πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Κότσαρης έπιασε πέναλτι του Περέα στο 90+3′.

Πρώτη νίκη και τι νίκη για τον Απόλλων Σμύρνης που επικράτησε 1-0 στη Ριζούπολη του αξιόμαχου ΠΑΣ Γιάννινα. Το σύνολο του Gianluca Festa, παρουσιάστηκε ανανεωμένο και κάπως έτσι κατόρθωσε να μπλοκάρει τον ΠΑΣ και να εξασφαλίσει την νίκη. Μία πολύ σημαντική πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία θα σήμανε και «ανάσα» για τον Απόλλων. Παράλληα θα τονώσει και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Απόλλων Σμύρνης ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος ο Απόλλων ανέβηκε στην 12η θέση με πέντε βαθμούς. Στον αντίποδα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» με τη δεύτερη σερί ήττα του έμεινε στους εννέα βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Απόλλων Σμύρνης (Gianluca Festa): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Άλβες (46′ Λισγάρας), Τουτουαρίμα, Τσιλούλης, Φατιόν, Κάστρο, Παμλίδης (68′ Βιτλής), Ντάουντα (46′ Ιωαννίδης), Φαν Λα Πάρα (46′ Μαρτίνες)

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε (80′ Παντελάκης), Κάργας, Πίρσμαν, Σναϊντερ (64′ Μπρένερ), Καραχάλιος (80′ Μίνα), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (46′ Μορέιρα), Περέα, Μιλιντσεάνου (46′ Τριάδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments