Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απόλλων ο… πρώτος!

Απόλλων ο… πρώτος!

0
fasi2
Dodekanisos

Ο Απόλλων Καλυθιών ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Α1 κατηγορίας στο γήπεδο Καλυθιών, επικρατώντας του ΑΕΡΑ με 1-0. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα παρέμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία και περιμένει το αποτέλεσμα της ΑΕ Κω στην Κρεμαστή για δει αν θα συνεχίσει έτσι.
Το ματς ήταν ντέρμπι με τα όλα του, με πολλές φάσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και ένταση στο δεύτερο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκαν οι Λυριστής (55’) και Στεργαλάς (65’) από τον κ. Κατσιδώνη, με υπόδειξη του βοηθού του κ. Μάγγου.
Το πολύτιμο όπως αποδείχθηκε τέρμα για τον Απόλλωνα σημείωσε ο Δημητράς στο 43ο λεπτό και ενώ προηγουμένως και οι δύο ομάδες είχαν χάσει αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, επικράτησαν τα νεύρα και οι εντάσεις στο γήπεδο αλλά και την κερκίδα, με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς καλύτεροι και να εκμεταλλεύονται το αριθμητικό τους πλεονέκτημα για να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Απόλλων Καλυθιών: Καραγιάννης, Κατσιδώνης, Σταυρής (46’ λ.τ. Παπαδόπουλος), Τσίπας, Σεβδαλής, Κίτσος, Δημητράς, Μουτσοντέμι (87’ λ.τ. Μανέτας), Μαυρομούστακος, Χατζηγεωργίου (90’ Νικολός), Αττιτής
ΑΕΡΑ: Κουμνάκης, Γαργάλης (72’ Γιακουμάκης), Συμεωνίδης, Γιαννίκος (72’ Καλογήρου), Σαμαράς, Κυριαζής, Γιώργου (46’ Γιαννακάκης), Στεργαλάς, Κατσαρής, Νικολής, Λυριστής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments