Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απόλλων Καλυθιών: Τα πισώπλατα χτυπήματα δεν θα μείνουν αναπάντητα

Απόλλων Καλυθιών: Τα πισώπλατα χτυπήματα δεν θα μείνουν αναπάντητα

0
Dodekanisos

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλων Καλυθιών για τον τρόπο με τον οποίο μερικές ομάδες πλησιάζουν παίκτες του συλλόγου.

Ειδικότερα, οι «κίτρινοι» αναφέρουν ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου έχουν δεχθεί κρούση από διάφορες ομάδες ενόψει και της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο όπως επισημαίνεται καμία ομάδα δεν έχει έρθει σε ευθεία επικοινωνία με τον Απόλλων. Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος των Καλυθιών κάνει λόγο για «πισώπλατα χτυπήματα που δεν θα μείνουν αναπάντητα».

Μεταξύ άλλων η διοίκηση του Απόλλων τονίζει ότι: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα όμως που έχει ως ”όπλο” τα χρηματικά ποσά, να καταστρέψει το οικοδόμημα μας. Γι’ αυτό δηλώνουμε ξεκάθαρα πως κανένας ποδοσφαιριστής μας δεν πρόκειται να παραχωρηθεί».

Αναλυτικά

«Έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα ότι αρκετοί παράγοντες και όχι μόνο άλλων ομάδων πλησιάζουν ποδοσφαιριστές μας, προκειμένου να τους πάρουν στα σωματεία που εκπροσωπούν.
Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε και να ενημερώσουμε τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο Απόλλωνας διοικείται από εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο περιλαμβάνει Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γραμματέα, Ταμία και Μέλη.
 
Θα συνιστούσαμε, λοιπόν να απευθύνονται και να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τους ποδοσφαιριστές μας στους προαναφερθέντες εκπροσώπους της ομάδας μας και πουθενά αλλού.
Προφανώς, μας χαροποιεί το γεγονός ότι κάτι κάνουμε καλά σαν ομάδα, ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές μας να έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση. Προφανώς, μας ικανοποιεί ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα μοντέλο, που αποπνέει υγεία και έχει να αναδείξει πολλούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.
 
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα όμως που έχει ως «όπλο» τα χρηματικά ποσά, να καταστρέψει το οικοδόμημα μας. Γι’ αυτό δηλώνουμε ξεκάθαρα πως κανένας ποδοσφαιριστής μας δεν πρόκειται να παραχωρηθεί. Άλλωστε, δεν σταθήκαμε ποτέ εμπόδιο στην εξέλιξη κανενός ποδοσφαιριστή. Τα πισώπλατα χτυπήματα όμως δεν πρόκειται να τα αφήσουμε αναπάντητα.
 
Ο Απόλλων θα συνεχίσει και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος να είναι δυνατός και ανταγωνιστικός και πάνω απ’ όλα μια οικογένεια! Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποδείξει περίτρανα πως σεβόμαστε απεριόριστα το κάθε σωματείο. Καλό θα είναι επιτέλους να συμβάλλουμε όλοι μας στα συμφέροντα του τοπικού μας ποδοσφαίρου γενικότερα και όχι αποκλειστικά και μόνο της κάθε ομάδα μας.
 
Εκ της διοικήσεως».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments