Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απόλλων Καλ. – Άρης 2 – 2

Απόλλων Καλ. – Άρης 2 – 2

0
balla
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλυθιών και τον Άρη Αρχαγγέλου που έγινε στο γήπεδο του πρώτου. Το ενενηντάλεπτο «βρήκε» τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2 – 2. Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι, έχοντας για κινητήριο μοχλό τους τον Σκόρπο και …βράχο στην άμυνα τον Μιχάλη Φυλακούρη όπου κυριολεκτικά δεν περνούσε τίποτα. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως οι αλλαγές που έκανε στη συνέχεια ο Μιχάλης Χαρίτος, έδωσαν άλλον αέρα και ταχύτητα στον Άρη και με κορυφαίο τον Κολιοκώστα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν το 2 – 0 να το κάνουν 2 – 2.
Στο 27’ ο Παπανικολάου «έκλεψε» τη μπάλα από τον Ντελέρνο, έκανε τη σέντρα και ο Δημητράς έκανε το 1 – 0 με κοντινό σουτ.
Στο 53’ ο Σαββούλης με ευθύβολο μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στο «Γ» και έκανε το 2 – 0.
Στο 75’, ο Κολιοκώστας έκανε παράλληλη πάσα στο ύψος του πέναλτι, ο Μπαϊρακτάρης κλώτσησε αέρα και ο επερχόμενος Χατζηνικόλας με πλασέ μείωσε σε 2 – 1.
Στο 87΄ο Κολιοκώστας έδωσε στον Ντύρο και αυτός έκανε τη σέντρα προς τον ανενόχλητο Γιακουμάκη, ο οποίος από κοντά διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 2 – 2.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.: Καμπούρης, Στάθης, Μ. Φυλακούρης, Σταυρής, Σιέχ, Μουτσοντέμι, Κίτσος, Σαβούλης, Σκόρπος, Παπανικολάου, Δημητράς (Έπαιξαν και οι Κυριαζής, Κιόττος, Γκεοργκίεφ, Τσαλίκης, Α. Φυλακούρης, Παπαγεωργίου, Μιχαλάς, Πιέρο καικ Ορφανός)
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Κωστάκης, Πομπού, Ντελέρνο, Σταμούλης, Κολιοκώστας, Χατζηνικόλας, Κολιάδης, Κοτσίκος, Παπαοικονόμου, Μπαϊρακτάρης (Επαιξαν και οι Β. Φαρμακαλής, Νικήτας, Γ. Φαρμακαλής, Γιαννιού, Ντύρος, Δημητριάδης και Γιακουμάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments