Αποκόμισε θετικές εντυπώσεις ο Ζιώγας

2
perifereiakos rodos

Το σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Βόλεϊ κ.Νίκος Ζιώγας πραγματοποίησε δύο συγκεντρωτικές προπονήσεις στη Ρόδο με κορίτσια που έχουν γεννηθεί τις χρονιές 1998 και 1999 και αγόρια γεννημένα το 1997 και 1998.
Η επίσκεψη αυτή είχε σκοπό την καταγραφή των ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών βόλεϊ στη Ρόδο και εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό της Ομοσπονδίας για τη στελέχωση των προεθνικών ομάδων Κορασίδων και παίδων.
Οι αθλήτριες που προσήλθαν στο κλειστό του Διαγόρα ήταν οι Κατερίνα Γιαλλουράκη, Αλεξάνδρα Τοτόνι, Μαριάτζελλα Χατζηδάκη, Ελισαμπέτα Μαμαλίγκα (Διαγόρας), Χρυσάνθη Κάππα, Μαρία Σκουφρή (Κλεάνθης), Χριστίνα Αντωνιάδη, Γεωργία Λεσιώβα, Ελεάννα Κωνσταντάκη, Βάλια Παρασκευά, Αγγελίνα Κώτη, Λόρρεν Γεροσάββα, Νικολέτα Αμορανίτη (Τελχινίς) και οι αθλητές Κώστας Χειμωνέττος, Κρίστιαν Χατζημανώλης, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Λέντσι Ορμενάι, Γιάννης Σαρικάς, Κώστας Κεσίδης (Τελχινίς), Αλέξανδρος Παπαστάμος, Γιώργος Δεληγιώργης, Μιχάλης Γεράκης, Αλέξανδρος Δεληγιώργης, Βασίλης Γελαράς (Διαγόρας).
Ο κ. Ζιώγας εμφανώς ικανοποιημένος από τα ‘ταλέντα’ του νησιού μας δήλωσε ότι πιστεύει πως κάποια από αυτά τα παιδιά, τους επόμενους μήνες θα κληθούν από τους από τους ομοσπονδιακούς προπονητές σε προπονήσεις των προεθνικών ομάδων.

2 ΣΧΟΛΙΑ