Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αποκλείστηκε ο Διαγόρας!

Αποκλείστηκε ο Διαγόρας!

0
Dodekanisos

Από τα δικά του λάθη ο Διαγόρας ηττήθηκε με 4-3 από  τα Σούρμενα που πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε με ισοπαλία 2-2 αλλά στην παράταση οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης και θα βρουν μπροστά τους το Κερατσίνι που κέρδισε εκτός έδρας τη Σύρο με 5-0. Ο Διαγόρας ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι και σταδιακά ανέβαζε την απόδοση του αλλά δεν του έβγαιναν αυτά που ήθελε για να καθαρίσει την πρόκριση. Όσες φορές βγήκε στην επίθεση η ομάδα των Σουρμένων ήταν από τα εύκολα λάθη ποιυ έκαναν οι παίκτες του «γηραιού» με αποτέλεσμα να ξεθαρρέψει και να πιστέψει στην πρόκριση την οποία πήραν. Ακόμα και όταν ο Διαγόρας προηγήθηκε με 2-1, οι χαμένες ευκαιρίες και τα λάθη συνεχίστηκαν με αποκορύφωμα το 94΄όταν ο αντίπαλος ισοφάρισε σε 2-2 και πήγε το ματς στην παράταση, όπου πέτυχε δύο γκολ έναντι ενός του Διαγόρα και καθάρισε την νίκη με την πρόκριση. Ο διαιτητής ήταν πολύ αυστηρός απέναντι στους «κυανέρυθρους» και πιστεύεται πως η ισοφάριση των Σουρμένων ήλθε σε λάθος χρόνο, αφού έδειξε τρία λεπτά καθυστερήσεων και υπολόγισε ακόμα ένα(σύνολο 4΄) επειδή σε μια στιγμή βρέθηκε δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ στον Αντ. Αθανασίου από το οποίο προήλθε το 2-2 για τα Σούρμενα.

Φάσεις και γκολ

9΄ Ο Καζάντζης εκμεταλλεύτηκε το λάθος των «κυανέρυθρων», μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε αλλά ο Κεφάλας απέκρουσε εκπληκτικά.

18΄Ο Μαρίνου έστρωσε την μπάλα για τον Αντ. Αθανασίου που σούταρε από τον άξονα δίπλα στο δεξί δοκάρι.

30΄Κάθετη πάσα του Αντ. Αθανασίου στον Γεωργαλλή κι εκείνος με τακουνάκι βρήκε τον Μαθιό που από κοντά σούταρε πάνω από το οριζόντιο.

36΄ Μπαλιά του Θυμιανού στα αριστερά για τον Δημογιάννη που σούταρε αμέσως αλλά ο Κεφάλας απέκρουσε εντυπωσιακά.

40΄Κάθετη του Μαρίνου για τον Χατζηκοσμά που έκανε το κοντινό σουτ στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

43΄ Από την σέντρα του Αντ. Αθανασίου, ο Γεωργαλλής με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0.

54΄Κάθετη πάσα του Μανωλιάδη για τον Πρέκα που με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

58΄ Σε βαθιά μπαλιά του Μαρίνου, ο Μπουγιούκος απέκρουσε την μπάλα με το χέρι , πέναλτι. Το εκτέλεσε άψογα ο Αντ. Αθανασίου 2-1.

70΄Σέντρα του Τσαγκάρη από τα δεξιά, κοντινό πλασέ του Μαθιού μπλόκαρε ο Λύρος.

73΄Ωραία μπαλιά του Αντ. Αθανσίου για τον Μαρίνου που μέσα από την περιοχή πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ.

81΄ Μακρινό φάουλ του Μπουγιούκου απέκρουσε σε κόρνερ ο Κεφάλας.

87΄ Ο Γεωργαλλής πλάσαρε άστοχα από καλή θέση.

94΄Φάουλ του Θεοδώρου από αριστερά, κεφαλιά του Μανωλιάδη από το δεύτερο δοκάρι 2-2.

102΄ Με ωραία ατομική ενέργεια ο Δημογιάννης και πλασέ έκανε το 2-3.

110΄ Ο Γεωργαλλής βρήκε ωραία τον Τσαγκάρη που με άψογη προσποίηση και πλασέ πέτυχε το 3-3.

117΄ Ο Χατζηπαναγιώτης προσπάθησε να σουτάρει και ο Πομπού έκανε την κόντρα, όμως η μπάλα με περίεργη τροχιά κατέληξε στα δίχτυα 3-4.

Διαιτησία Ζαχαρόπουλος-Καλλής-Γουρνιάς(Ανατολική Αττική).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κεφάλας, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Αθανασίου Αντ., Πομπού, Χατζηκοσμάς (62΄Τσαγκάρης), Αθανασίου Π., Μαρίνου (90΄Κορλός), Μαθιός(84΄Φλεβάρης), Γεωργαλλής, Πεταυράκης.
ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Μέτλλικ (95΄Ζιώγας), Τσακύρης, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Θυμιανός(75΄Χατζηπαναγιώτης), Παπαδάκης (46΄Θεοδώρου), Μανωλιάδης, Καζάντζης, Δημογιάννης, Πρέκας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments