Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Αποκλείστηκε η Τελχινίδα

Αποκλείστηκε η Τελχινίδα

0
Dodekanisos

Με ήττα ολοκλήρωσε τους αγώνες της στην προημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων η Τελχινίδα. Στην προσπάθειά τους να προκριθούν στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας οι ροδίτισσες κληρώθηκαν στον γ΄όμιλο που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Λυκείου Μελλισίων, με αντιπάλους τον πρωταθλητή Δυτικής Αττικής Ολυμπιακό Πειραιώς, τη 2η της βαθμολογίας στην Ανατολικής Αττικής, την ομάδα του Φοίβου Μελισσίων και τον πρωταθλητή Δυτικής Ελλάδας Απόλλωνα Πάτρας που τελικά αποχώρησε.

Στην πρεμιέρα οι πρωταθλήτριες Αιγαίου ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό ενώ τη 2η αγωνιστική βρέθηκαν απέναντι από τον οικοδεσπότη Φοίβο.

Στο 1ο σετ οι γηπεδούχες κατάφεραν με πολύ δύσκολο σερβίς και δυνατές επιθέσεις να πάρουν από την αρχή μια μεγάλη διαφορά στο σκορ και να κατακτήσουν πολύ εύκολα το σετ με 25-09.

Στη συνέχεια η Τελχινίδα αντέδρασε και προηγήθηκε, στο επόμενο σετ, με 3-8.

Ο Φοίβος ισοφάρισε και οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ έως το 11-11. Στο σημείο αυτό ο Φοίβος ήταν πιο αποτελεσματικός και πήρε και αυτό το σετ με 25-18.

Στο επόμενο σετ οι ροδίτισσες ήταν ανταγωνιστικές μόνο στους πρώτους πόντους (7-7, 11-13). Ο Φοίβος ήταν καλύτερος πάνω στο φιλέ και έτσι πήρε αυτό το σετ (25-16).

ΣΦΑΜ Φοίβος-ΡΣΦΠ Τελχινίς 3-0 σετ σε 64΄(25-09 σε 20΄,25-18 σε 21΄και 25-16 σε 21΄)

Φοίβος: (Σωτήρης Αμαργιανάκης) Καραντάνη, Μέγγου, Τζήμα, Μολδοβανίδη (λ), Γεωργακοπούλου, Νικολογιάννη, Σκανδάλη Φ., Καταπόδη, Δημητρακοπύλου, Σκανδάλη Κ., Μουτοπούλου, Μπαμπαγιούρη (λ), Ζαχαροπούλου και Αρμόνη.

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Φαμπιόλα Τερζίου, Ανθή Γκίκα, Ραφαηλία Κουφομανώλη (λ), Κική Μυρωνίδου, Μελίνα Τερζή, Αριέτα Τερζίου, Δήμητρα Βαρτζιά, Πάολα Σουσάρι, Ειρήνη Κακλαμάνου και Σταματίνα Γκιζέττη.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Νέστορας Τσιτσικας, Βασίλης Οικονόμου και Ιωάννα Κρητικού.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments