Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αποφασιστικό βήμα παραμονής!

Αποφασιστικό βήμα παραμονής!

0
ethnikos rodos
Dodekanisos

Σπουδαία νίκη που του έδωσε τη δυνατότητα να αυξήσει στους έξι τους βαθμούς της διαφοράς από τη ζώνη του υποβιβασμού, πέτυχε ο Εθνικός. Η ομάδα της Αρχίπολης, υπέταξε με 2 – 1 εντός έδρας τον Αστέρα Παστίδας και σε συνδυασμό με την ήττα του Ορφέα νιώθει πλέον ακόμα πιο άνετα σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο συνάντησαν δυσκολίες από τους αντιπάλους τους οι οποίοι αν και παίκτη λιγότερο από το 62’ κατάφεραν να ελέγξουν τον αγώνα. Ο Εθνικός τα έδωσε όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο και κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη.
Στο 18’ ο Ηλίας Μπαϊρακτάρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1 – 0 αλλά στο 75’ ο Σκόρπος με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1). Στο 81’ ο Ε. Μπεγκάσι κοντρόλαρε και από πολύ κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας την ομάδα του (2 – 1).
Διαιτήτευσε ο Μανώλης Μίαρης (Κασιώτης, Τσαούσης) ο οπο΄λιος στο 62’ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Καλαγρή για αντικανονικό μαρκάρισμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Ο. Μπεγκάσι, Πάλλας, Ηλ. Μπαιρακτάρης, Τσοπανάκης, Μπάρτζος, Παπανθύμου (89’ Χ. Χατζηγεωργίου), Στ. Τσακίρης, Διακίδης, Μακαρούνας, Κ. Μπαιρακτάρης (22’ λ.τ. Ε. Μπαγκάσι), Γιαννακόπουλος
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Καρύδης, Ζερβός, Ματσης, Βασιλείου (55’ Τσαφής), Καλαγρής, Σκόρπος (82’ Λιαμής), Λενιού (71’ Μακρής), Γεωργαλλής, Πάπα, Παπαστάμος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments