Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Απόφαση για γέλια σε βάρος Σιδηρόπουλου και Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Απόφαση για γέλια σε βάρος Σιδηρόπουλου και Ελληνικού ποδοσφαίρου!

6
sidiropoulos3
Dodekanisos

Από τα σύννεφα έπεσε ο αθλητικός κόσμος της Δωδεκανήσου και ολόκληρης της Ελλάδας μαθαίνοντας πως ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος παραπέμφθηκε για την διαιτησία του στο παιχνίδι Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός από τον παρατηρητή του Μανώλη Γιανναδάκη (ΕΠΣ Λασιθίου ο οποίος τον βαθμολόγησε με 7.9! Είναι πραγματικά απορίας άξιο πως σε ένα παιχνίδι όπου αφενός έκανε μια καλή και αψεγάδιαστη διαιτησία και αφετέρου ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε κατά κράτος, μπήκε ένας τέτοιος βαθμός. Αν η παραπομπή έχει να κάνει με το πέναλτι που σφύριξε ο Σιδηρόπουλος στη φάση του Μπέργκ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, είναι πραγματικά για γέλια μιας και φαίνεται πεντακάθαρα ότι ο Μαχαίρας έχει γκρεμίσει τον Σουηδό και είναι ορισμός της εσχάτης των ποινών. Επιπρόσθετα, ο ίδιος ο αμυντικός του Λεβαδειακού παραδέχθηκε ότι έκανε πέναλτι. Τελικά στην Ελλάδα χρειάζεται το μαχαίρι να μπει πολύ βαθιά στο κόκκαλο για να αλλάξει η κατάσταση καθώς το κατεστημένο των τελευταίων ετών έχει απ’ ότι φαίνεται ριζώσει για τα καλά.
Στο Κλάμπ Μπρίζ- Λέστερ ο Σιδηρόπουλος
Κατά τα άλλα την ώρα που η ΕΠΟ και η ΚΕΔ προκαλεί γέλιο με τις αποφάσεις της, ο διαιτητής του Συνδέσμου της Δωδεκανήσου ετοιμάζεται να παίξει ένα ακόμα Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Tο πρώτο του λοιπόν φετινό Ευρωπαϊκό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν θα διευθύνει αύριο ο Δωδεκανήσιος διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος. Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος ρέφερι ορίστηκε στην πρώτη Ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Λέστερ η ο οποία αντιμετωπίζει αύριο Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:45μ.μ εκτός έδρας την Κλάμπ Μπρίζ στο γήπεδο «Γιαν Μπρεϊντέλ». Βοηθοί του Σιδηρόπουλου θα είναι οι κ.Δαμιανός Ευθυμιάδης και Πολυχρόνης Κωσταράς ενώ οι επιπρόσθετοι διαιτητές θα είναι οι Χαράλαμπος Καλογερόπουλος και Αλέξανδρος Αλέξανδρος Αρετόπουλος. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λάζαρος Δημητριάδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Taraksias
Taraksias
7 years ago

Tasara min stenaxoriese olos o podosferikos kosmos kseri tin aksia s…d3n antrxoun to 50-50 k ta psomakia tous einai luga…kinisis panikou kanoune….se luges meres akoma tha einai ston koridalo

Kostas
Kostas
7 years ago

1) Με επίσημη δήλωσή του ο Μαχαίρας τονίζει όχι μόνο ότι δεν έκανε πέναλτι στον Μπεργκ αλλά προσθέτει ότι δεν μίλησε ποτέ σε πηγαδάκι για τη συγκεκριμένη φάση.

2) Ο Μανώλης Γιανναδάκης όχι μόνο δεν παραπέμπει αλλά σύμφωνα με πληροφορίες καλύπτει (όπως λέγεται στη διαιτητική γλώσσα) τον Σιδηρόπουλο.

3) Ακόμη και αν του έβαζε 7.9, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο Σιδηρόπουλος θα μπορούσε να παίξει ακόμη και την Κυριακή. Βάση του κανονισμού δεν υπάρχουν τιμωρίες διαιτητών.

4) Η ΕΟΔ (Γκρούτσης, Σαραϊδάρης, Βασάρας) δεν είναι υποχρεωμένη να λάβει υπόψη την έκθεση του παρατηρητή.

Όλα γίνονται για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο

Ηδη όλοι οι ρέφερι είναι φοβισμένοι με τους αποκλεισμούς διαιτητών, μετά από σκανδαλώδη υπόδειξη των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ.

Αραγε , με τις ωμές παρεμβάσεις των δυο ΠΑΕ στους ορισμούς των διαιτητών θα ασχοληθεί κανείς;

Μιχ.Βεργωτης
Μιχ.Βεργωτης
7 years ago

Δυστυχως υπαρχουν πολλα καταλιπα του προσφατου παρελθοντος. Γνωστος θρυλακιας ο Γιανναδακης θα βαθμολογουσε με αριστα αν εχανε βαθμους ο ΠΑΟ.!

ΔΙΚΑΙΟΣ
ΔΙΚΑΙΟΣ
7 years ago

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ,ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΚ,ΒΕΒΑΙΑ Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ Ο ΣΙΔΙΡΟΠΟΥΛΟς ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ (ΕΙΧΕ ΕΜΠΩΔΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ)ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΠΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ

original
original
7 years ago

[quote name=”Kostas”]http://sfyrigmata.blogspot.gr/2016/09/blog-post_19.html?spref=fb&m=1[/quote]ρε κωστακι άντε και γειά μαζί με το sfyrigmata,φ ερεφονο του γαύρου.και πάρε μαζί και αυτούς που στέλνουν από ρόδο …..γκρανκασες φεύγετε.