Αρχική Videos “Αποδόθηκε δικαιοσύνη, αυτός ο τρομοκράτης δεν υπάρχει πλέον!”

“Αποδόθηκε δικαιοσύνη, αυτός ο τρομοκράτης δεν υπάρχει πλέον!”

0
Dodekanisos

Δεν είναι πλέον στη ζωή ο αρχηγός της Al Qaeda Ayman al Zawahiri όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Όπως έγινε γνωστό, έφυγε μετά από ειδική επιχείρηση με drone από τους Αμερικανούς. Η σχετική ανακοίνωση έγινε μετά από έκτακτο διάγγελμα του Joe Biden από τον Λευκό Οίκο. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

«Το Σάββατο, υπό τις διαταγές μου, οι ΗΠΑ διεξήγαγαν αεροπορικό πλήγμα στην Καμπούλ, στο Αφγανιστάν, το οποίο σκότωσε τον εμίρη της Al Qaeda, τον Ayman al Zawahiri. Αποδόθηκε δικαιοσύνη. Αυτός ο τρομοκράτης ηγέτης δεν υπάρχει πια. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρός θα χρειαστεί, ανεξάρτητα από το που κρύβονται, εάν είστε απειλή για το λαό μας, οι ΗΠΑ θα σας βρουν και θα σας εξουδετερώσουν. Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ».
Πρόκειται για το μεγαλύτερο πλήγμα κατά της Al Qaeda μετά τη δολοφονία του Osama bin Laden. Ο Ayman al Zawahiri συγκαταλεγόταν στους πλέον καταζητούμενους τρομοκράτες στον κόσμο. Οι ΗΠΑ πρόσφεραν αμοιβή 25 εκατομμυρίων δολαρίων για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούσε να επιτρέψει τον εντοπισμό του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments