Αρχική Videos Αποδοκιμασίες κατά Πλεύρη – Γκάγκα από υγειονομικούς σε αναστολή

Αποδοκιμασίες κατά Πλεύρη – Γκάγκα από υγειονομικούς σε αναστολή

0
Dodekanisos

Με αποδοκιμασίες και συνθήματα με αναφορές στη χούντα, λέγοντας ότι δεν είναι «ψεκασμένοι» υποδέχτηκαν χθες το πρωί τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα, υγειονομικοί που έχουν τεθεί σε αναστολή και άλλοι πολίτες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς σχετικά με τις αποδοκιμασίες, ο υπουργός ξεκαθάρισε πως χωρίς εμβολιασμό δεν υπάρχει επιστροφή για τους υγειονομικούς, ενώ ανέφερε ότι πιθανά νέα μέτρα θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους.

«Λέμε με απόλυτη ειλικρίνεια σε αυτούς τους ανθρώπους, που και αυτοί ήταν στην πρώτη φάση στο ΕΣΥ και δώσαν την μάχη και υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό τους, ότι όσο διαρκεί η πανδημία δεν τίθεται θέμα να επιστρέψει ιατρικό η νοσηλευτικό προσωπικό εάν δεν έχει εμβολιαστεί. Αυτό είναι και ξεκάθαρη θέση. Έχουμε επιλέξει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες» είπε ο Θάνος Πλεύρης.

Και συνέχισε: «Εμείς δεν πιστεύουμε στην προαιρετική υποχρεωτικότητα, όπως αναφέρει η αντιπολίτευση. Όποιος δεν εμβολιαστεί δεν μπορεί να γυρίσει. Τους καλούμε να εμβολιαστούν, να γυρίσουν στις θέσεις στις οποίες ανήκουν, να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει παραχώρηση σε αυτό το θέμα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments