Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Αποδεχόμαστε τον τίτλο του φαβορί!”

“Αποδεχόμαστε τον τίτλο του φαβορί!”

1
kipriotis katavia
Dodekanisos

Κανονικά και χωρίθς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών της Αθλητικής Ένωσης Κατταβιάς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι “κιτρινόμαυροι, υπό τις οδηγίες του Μανώλη Φραντζή, προσπαθούν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας έχοντας βέβαια υψηλές βλέψεις. Μιλώντας στο news12, ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Γιάννης Κυπριώτης εξέφρασε την αισιοδοξία του. Ειδικότερα, τόνισε:
«Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα απέκτησε αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δώσουν το κάτι παραπάνω ώστε ο σύλλογος να πετύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Ά Κατηγορία. Μέχρι στιγμής όλοι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Στο φιλικό με αντίπαλο τον Εθνικό Αρχίπολης δείξαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο και περιμένουμε ανάλογη συνέχεια».
Σε ερώτηση για τον αν η ομάδα δέχεται τον τίτλο του φαβορί, απάντησε ως εξής:
«Ναι δεχόμαστε αυτόν τον τίτλο καθώς ενισχυθήκαμε σημαντικά και είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε αυτό που δεν καταφέραμε πέρσυ. Βέβαια σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και τους ευχόμαστε καλό πρωτάθλημα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Taraksias
Taraksias
7 years ago

Eleos…pou katantisame…