Αρχική Videos “Αποχωρώ από τους Δημοκρατικούς, έχουν γίνει πλέον …απάνθρωποι”

“Αποχωρώ από τους Δημοκρατικούς, έχουν γίνει πλέον …απάνθρωποι”

0

Απασφάλισε κατά των Δημοκρατικών και του Joe Biden στέλεχος του κόμματος. Πρόκειται για την πρώην υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ για το 2020, Tulsi Gabbard η οποία μάλιστα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Δημοκρατικό Κόμμα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ίδια είπε πως «οι Δημοκρατικοί έχουν τεθεί υπό τον έλεγχο μιας ελιτιστικής φυλής πολεμοκάπηλων. Δεν μπορώ πια να παραμείνω στο σημερινό Δημοκρατικό κόμμα», είπε και πρόσθεσε και τα εξής:

«Είναι εχθρικό προς τους ανθρώπους. Δαιμονοποιούν την αστυνομία και προστατεύουν τους εγκληματίες εις βάρος των νομοταγών Αμερικανών. Πιστεύουν στα ανοιχτά σύνορα, οπλίζουν το κράτος εθνικής ασφάλειας για να αντιμετωπίσει πολιτικές αντιπάλους, και το πιο σημαντικό, μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στον πυρηνικό πόλεμο».

Η Γκάμπαρντ πρόσφατα καταδίκασε τον Μπάιντεν ότι «εκμεταλλεύεται αυτόν τον πόλεμο για να ενισχύσει το ΝΑΤΟ και να τροφοδοτήσει το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων θητειών της από το 2013 έως το 2021, υποστήριξε τον διάλογο με τις αντίπαλες μεγάλες δυνάμεις της Αμερικής, επικρίνοντας, για παράδειγμα, την επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία και την υποστήριξη της Σαουδικής Αραβίας στον πόλεμο κατά της Υεμένης. Ταυτόχρονα, ακολούθησε επίσης μια σκληρή πολιτική κατά της ισλαμιστικής τρομοκρατίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments