Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Αποχωρεί ο Ανταγόρας!

Αποχωρεί ο Ανταγόρας!

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως αποχωρεί από το Περιφερειακό πρωτάθλημα (!), εξέδωσε η διοίκηση του Ανταγόρα. Το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Ο Πρόεδρος και  το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΚΩ, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι μετά την έκτακτη συνεδρίασή του την 9/11/2010, είναι αναγκασμένο να παύσει τις δραστηριότητες του ποδοσφαιρικού τμήματος αφού οι οικονομικές απαιτήσεις της Δ Εθνικής κατηγορίας είναι δυσανάλογες με τα έσοδα του συλλόγου. Δυστυχώς, οι πολιτικές υποσχέσεις και οι ομόφωνες δημοτικές αποφάσεις για οικονομική ενίσχυση που έμειναν στα χαρτιά, μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση που μας πονά, αφού αυτή τη στιγμή το σύνολο των αθλητών και προπονητών μας είναι απλήρωτοι και προς τιμή τους προσπαθούν τα μέγιστα. Παράλληλα, η συγκινητική οικονομική συμμετοχή πολλών φιλάθλων μας, δεν είναι ικανή να αντιπαρέλθει τα αυξημένα έξοδα μεταφοράς και διαμονής (κυρίως μετά την συγχώνευση της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ και της AEGEAN AIR). Στους δύσκολους  καιρούς που διανύουμε, είναι τουλάχιστον λάθος να συνεχίζουμε σε ένα αποτυχημένο όπως φαίνεται για εμάς πρωτάθλημα, το οποίο κοστίζει πολύ ακριβά.Παρόλα αυτά,  αν υπάρχει ο οποιοσδήποτε που  να θέλει και να μπορεί να αναλάβει έστω και τώρα την τύχη του συλλόγου, μπορεί να το πράξει μέχρι την Παρασκευή 12/11/2010. Σε άλλη περίπτωση ο σύλλογος θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του, αποκλειστικά με την ομάδα των ακαδημιών του στο ποδόσφαιρο και φυσικά με την ομάδα της άρσης βαρών»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ news12: Το κείμενο της παραπάνω ανακοίνωσης ουδέποτε έφθασε στο site μας καθώς φαίνεται πως για μια ακόμα φορά η διοίκηση του Ανταγόρα λειτουργεί επιλεκτικά προς τα Μέσα Ενημέρωσης όπως και άλλες φορές έχει κάνει από το περασμένο καλοκαίρι. Το site μας προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, την αναδημοσιεύει από το www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments