Αποχωρεί απά τα διοικητικά του Ευαγόρα ο Καλούδης

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τα διοικητικά του Ευαγόρα γνωστοποίησε ο Γιάννης Καλούδης με ανακοίνωση που εξέδωσε. Αναλυτικά: Με ανακοίνωση του ο Γιάννης Καλούδης έκανε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στη διοίκηση του Ευαγόρα!
“Ήρθε η ώρα που θα πρέπει να αφήσω πίσω διοικητικά ένα κομμάτι που αγαπάω από μικρό παιδί την ομάδα του ΑΟ ΕΥΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ. Ως αντιπρόεδρος αφιέρωσα τα τελευταία χρόνια πολύ χρόνο μαζί με τον Νίκο Φιλίππου και καταφέραμε να οργανώσουμε και να κρατήσουμε την ομάδα ενεργή .

Η δημιουργία γραφείων – αποδυτηρίων μέσα στο ΕΑΚ, η επανέναρξη των ακαδημιών μας, η επανέναρξη της ομάδας των παλαιμάχων, η δημιουργία ιστοσελίδας της ομάδας fcevagoras.gr και η ένταξη της ομάδας στο μητρώο είναι μερικά κομμάτια της δουλειάς που πετύχαμε όταν οι προηγούμενοι παρέδωσαν μια τσάντα super market με 3 δελτία και μια ομάδα κυριολεκτικά στον δρόμο. Νομίζω ότι έγινε μια πάρα πολύ καλή δουλειά και έχουν μπει οι σωστές βάσεις για τον σύλλογο. Λόγω φόρτου εργασίας και έλλειψη χρόνου δεν θα μπορώ πλέον να είμαι κοντά στην ομάδα και πιστεύω ότι ο Πρόεδρος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη θα συνεχίσουν να κάνουν το καλύτερο για τον σύλλογο.

Φυσικά η παρουσία μου στους παλαίμαχους του συλλόγου θα είναι ενεργή. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους είχα συνεργασία όλο αυτά τα χρόνια και εύχομαι ο ιστορικός ΑΟ ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ να έχει πάντα επιτυχίες και να βάζει τα μικρά παιδιά μέσα στον αθλητισμό και στα γήπεδα”.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments