Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αποχαιρέτησε με φιλικά

Αποχαιρέτησε με φιλικά

0
aekos_orfeas
Dodekanisos

Δύο φιλικούς αγώνες σε διάστημα δύο ημερών έδωσε η ΑΕ Κως κόντρα στον ΠΑΟ Κω, ώστε οι παίκτες να μην μείνουν απραγείς την περίοδο των εορτών και να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει της επανέναρξης των πρωταθλημάτων. Οι «βυσσινί» πρόκειται να υποδεχθούν τη Δόξα Ψίνθου για την 17η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας, το επόμενο Σάββατο, ενώ ο ΠΑΟ θα φιλοξενήσει την ΑΕ Κατταβιάς την ερχόμενη Πέμπτη σε εξ αναβολής ματς της Α2 κατηγορίας.
Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι έγινε στο Παλιό γήπεδο του Ανταγόρα την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του κ. Στεφαδούρου στο Μαρμάρι. Οι προπονητές των δύο ομάδων και ιδιαίτερα ο Λεωνίδας Κούτσικας έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική εξέλιξη τους και το κατά πόσο θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Κω από χθες απολαμβάνουν το εορταστικό ρεπό που τους χορήγησε ο Λεωνίδας Κούτσικας για την Πρωτοχρονιά και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την προσεχή Δευτέρα για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι και πρώτο του νέου έτους, με αντίπαλο τη Δόξα Ψίνθου. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments