Αρχική Στήλες Απόψεις Από τον νταή αθλητή, κινδυνεύει περισσότερο ο μικρός συναθλητής του

Από τον νταή αθλητή, κινδυνεύει περισσότερο ο μικρός συναθλητής του

0
boxer
Dodekanisos
Του Τάσου Βογιατζόγλου

Γνωρίζετε , ότι το κυρίαρχο θέμα ,που απασχολεί αρκετούς συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια , είναι οι νταήδες μαθητές ;
Αυτοί οι μαθητές, συνήθως ξεχωρίζουν από το μπόι τους, τα μαλλιά τους και πάντα εχουν παρατσούκλι. Ασκούν βία και τρομοκρατία, ζητάνε λεφτά, χαλάνε παιχνίδια, γενικά ασκούν εξουσια παντού , ακόμη και μέσα στο σπίτι τους. Εκεί μέσα άλλωστε, υπάρχει το πρότυπο τους.
Κακώς η καλώς ,ορισμένοι από αυτούς τους νταήδες, βρίσκονται ως αθλητές σε κάποια σωματεία και λογικά την μεταχείριση των οποίων , θα έπρεπε  να γνωρίζουν οι παράγοντες και οι προπονητές τους.
Δυστυχώς όμως υπάρχουν σωματεία ,στον τόπο μας, που εχουν νταήδες και δεν ξέρουν πώς να τους χειριστούν. Και άλλα που δεν ξέρουν καν, ότι εχουν νταήδες αθλητές.
Το να έχει πρόβλημα ένα σωματείο με το νταηλικι των φιλάθλων του, είναι κατανοητό και δύσκολο στην επίλυση του. Όμως ακατανόητο είναι να μην μπορούν , εδώ και πολλά χρόνια , κάποια σωματεία να εχουν μονίμως προβλήματα με το νταηλικι των αθλητών τους , αφού υπάρχει λύση.
–         Η τους κρατάτε, έχοντας υπ οψιν σας, ότι στον νταή , δεν πουλάμε νταηλικι και υποχρεωτικά, πρέπει να του δώσετε λίγη εξουσια παραπάνω ,αρκεί να μην , κάνει κατάχρηση
–         Η τους απομακρύνεται, αμέσως, Γιατί κινδυνεύει η ομάδα, αλλά και κάθε μέλος της ξεχωριστά, ιδιαίτερα οι μικροί συναθλητές του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments