Αρχική Στήλες Απόψεις Από το πολύ …καθισιό…

Από το πολύ …καθισιό…

0
Dodekanisos

Είναι πολύ γνωστή αυτή η λαϊκή ρήση και νομίζω ότι ταιριάζει γάντι με την περίσταση. Τη δική μας …ποδοσφαιρική περίσταση η οποία μάλλον είναι για να μπει στο βιβλίο γκίνες. Από την αρνητική της πλευρά ασφαλώς. Στην Ελλάδα είμαστε πρώτοι στις γιορτές και στους εορτασμούς και φυσικά ασυναγώνιστοι στο να …λουφάρουμε.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει προηγούμενο σε άλλη χώρα να συμβαίνει τόσο μεγάλη διακοπή στα πρωταθλήματα. Μια διακοπή που τείνει να αγγίξει τον μήνα χωρίς καμία δόση υπερβολής. Ξαφνικά, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου λέμε στους παίκτες να κάνουν διακοπές. Και καλά αυτές οι διακοπές να ήταν, μια εβδομάδα ας πούμε. Θα μπορούσα να το καταλάβω. Αλλά διακοπές που φτάνουν τον μήνα, δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ σε τι αποσκοπούν.

Δεν θέλω να γκρινιάξω μέρες που είναι αλλά ειλικρινά μου …την έχει βαρέσει αυτή η …καθούρα. Τα πάντα υπολειτουργούν. Όλα έχουν βγει εκτός ρυθμού και ασφαλώς και είναι εξαιρετικά δύσκολο αυτά τα …όλα, να μπουν και πάλι σε ρυθμούς καθημερινότητας. Λογικό, αφού έχει περάσει τόσος καιρός. Πάντα πίστευα ότι την περίοδο αυτή, οι ποδοσφαιριστές δεινοπαθούν για να βρουν και πάλι τη φόρμα τους, το ρυθμό τους την καλή τους απόδοση. Ας μην γελιόμαστε, είναι εξαιρετικά δύσκολο…

Κοντολογίς λοιπόν και για να μην κουράσω τον κόσμο, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στην Ελλάδα θα πρέπει να υπάρχει μια τόσο μεγάλη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους είτε σε επαγγελματικό είτε και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Τη στιγμή που αλλού παίζουν ακόμα και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, εμείς γιατί θα πρέπει να καθόμαστε; Ως γνωστών εξάλλου, από το πολύ …καθισιό… (το υπόλοιπο το ξέρετε, δεν χρειάζεται να το γράψω…).

Δεκτές οι παρατηρήσεις και οι άλλες απόψεις στο info@news12.gr…

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ειρήνη…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments