Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Από την …κόλαση στον παράδεισο!

Από την …κόλαση στον παράδεισο!

0
kolossos ikaros2
Dodekanisos

Κάνοντας μια επική πραγματικά ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κολοσσός επέστρεψε από …την κόλαση επικρατώντας στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου του Ίκαρου Χαλκίδας με 70 – 64! Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη για τους «θαλασσί» οι οποίοι αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Basket League. Ο Κολοσσός έχανε στο ημίχρονο με δεκαοκτώ πόντους διαφορά μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι που έκαναν στο διάστημα αυτό οι φιλοξενούμενοι. Ότι πήγαινε προς το καλάθι, πραγματικά …έγραφε! Στην επανάληψη, ο Κολοσσός σοβαρεύτηκε, είχε επιθετικά καλύτερες επιλογές και σιγά σιγά ροκάνιζε την διαφορά. Ο Στεφανίδης στην επανάληψη έκανε ένα πολύ μεστό παιχνίδι για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, οργανώνοντας ψύχραιμα το παιχνίδι των γηπεδούχων οι οποίοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς το καλάθι αλλά και να περιορίσουν αισθητά την ευστοχία των αντιπάλων τους. Παράλληλα ο Άγγελος Τσάμης θυμήθηκε λίγο από τον καλό του εαυτό και έτσι το παιχνίδι «γύρισε» και ο Κολοσσός πανηγύρισε μια υπερπολύτιμη νίκη σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Διαιτητές ήταν οι Σχινάς, Σόμος και Θεωνάς.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 19 – 19, 31 – 49 (ημίχρονο), 50 – 57, 70 – 64
ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Πρίφτης):  Παπαντωνίου 4, Γεωργαλής 3(1), Κόμματος 5(1), Σμιθ 15, Στεφανίδης 15(1), Σίμπσον 4, Τσάμης 15(1), Όσμπι 4, Κάπελαν, Νάντζφεϊ 5(1)
ΙΚΑΡΟΣ (Λυκογιάννης): Στρναντ 6(2), Γκόβενς 16(2), Άσκα 6, Μανωλόπουλος, Σάτον 2, Γκαγκαλούδης 17(4), Σπανός 2, Μάσιτς 7(1), Ρίτσαρντς 8(2).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
kolossos ikaros

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments