Από τη μια ήρωας και από την άλλη …απολύεται λόγω εμβολίου!

Προσωπικό τηλεφώνημα σε έναν διασώστη του λιμενικού σώματος, τον Ζακ Λος που προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες κατά την διάρκεια του τυφώνα «Ίαν» στη Φλόριντα, έκανε ο Joe Biden. Ο ίδιος μιλώντας από το Λευκό Οίκο για το θέμα αυτό, τόνισε και τα εξής:
«Του είπα πόσο περήφανος ήμουν για αυτόν και τον ευχαρίστησα για όλη τη δουλειά που κάνει αυτός και οι συνάδελφοι  του για να σώσουν ζωές». Ο Biden ρώτησε επίσης  εάν χρειάζονταν οποιαδήποτε πρόσθετη υποστήριξη που μπορεί να παράσχει για να επιταχύνει τις επιτυχημένες διασώσεις του κόσμου.

Η ειρωνεία πάντως είναι ότι ο Λος πρόκειται να αποβληθεί από το Λιμενικό Σώμα σε 30 με 60 ημέρες λόγω της εντολής να εμβολιαστούν πλήρως όλα τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Λος είχε υποβάλει αίτημα για θρησκευτική εξαίρεση, καθώς και έφεση, αλλά και τα δύο απορρίφθηκαν, σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο ίδιος, προσθέτοντας και τα εξής:
«Αν είχα ρωτήσει κάποιον από τους ανθρώπους που έσωσα χθες αν ήθελε να έρθει μαζί μου, παρόλο που είμαι ανεμβολίαστος, ο καθένας από αυτούς θα έλεγε ναι!». Ο Λος έβγαλε προσωπικά μια γυναίκα με αναπηρία και τον σύζυγό της που είχαν παγιδευτεί στην πίσω κρεβατοκάμαρά τους με έναν καναπέ μπλοκαρισμένο στην πόρτα.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments