Αρχική Videos Από τη μια ήρωας και από την άλλη …απολύεται λόγω εμβολίου!

Από τη μια ήρωας και από την άλλη …απολύεται λόγω εμβολίου!

0

Προσωπικό τηλεφώνημα σε έναν διασώστη του λιμενικού σώματος, τον Ζακ Λος που προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες κατά την διάρκεια του τυφώνα «Ίαν» στη Φλόριντα, έκανε ο Joe Biden. Ο ίδιος μιλώντας από το Λευκό Οίκο για το θέμα αυτό, τόνισε και τα εξής:
«Του είπα πόσο περήφανος ήμουν για αυτόν και τον ευχαρίστησα για όλη τη δουλειά που κάνει αυτός και οι συνάδελφοι  του για να σώσουν ζωές». Ο Biden ρώτησε επίσης  εάν χρειάζονταν οποιαδήποτε πρόσθετη υποστήριξη που μπορεί να παράσχει για να επιταχύνει τις επιτυχημένες διασώσεις του κόσμου.

Η ειρωνεία πάντως είναι ότι ο Λος πρόκειται να αποβληθεί από το Λιμενικό Σώμα σε 30 με 60 ημέρες λόγω της εντολής να εμβολιαστούν πλήρως όλα τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Λος είχε υποβάλει αίτημα για θρησκευτική εξαίρεση, καθώς και έφεση, αλλά και τα δύο απορρίφθηκαν, σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο ίδιος, προσθέτοντας και τα εξής:
«Αν είχα ρωτήσει κάποιον από τους ανθρώπους που έσωσα χθες αν ήθελε να έρθει μαζί μου, παρόλο που είμαι ανεμβολίαστος, ο καθένας από αυτούς θα έλεγε ναι!». Ο Λος έβγαλε προσωπικά μια γυναίκα με αναπηρία και τον σύζυγό της που είχαν παγιδευτεί στην πίσω κρεβατοκάμαρά τους με έναν καναπέ μπλοκαρισμένο στην πόρτα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments