Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Από σήμερα σε άδεια

Από σήμερα σε άδεια

0
diagoras_agrotikos
Dodekanisos
Από σήμερα είναι σε άδεια οι κυανέρυθροι και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη 26 Απριλίου, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό στην Νίκαια . Βέβαια για κείνο που προβληματίζονται οι πάντες στον Διαγόρα, είναι αν τελικά επιστρέψουν όλοι οι παίκτες από αυτή την εξαήμερη άδεια που πήραν χθες, για να κάνουν Πάσχα με τις οικογένειες τους στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.
Κάποιοι παίκτες έχουν αναφερθεί σε αυτό, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με την Καλλιθέα, αλλά δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς αν θα κάνουν πράξη την απειλή του ¨δεν επιστρέφω¨ η όχι.
Το ζήτημα είναι πώς έφυγαν, χωρίς να πάρουν δώρο του Πάσχα η τέλος πάντων έναντι των οφειλομένων.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η Διοίκηση της ΠΑΕ θα εξετάσει εκ νέου την οικονομική κατάσταση, αμέσως μετά τις μέρες του Πάσχα, προκειμένου το καλοκαίρι να βρει την ΠΑΕ σε μια νέα τάξη πραγμάτων σε αυτήν την πλευρά και με ξεκάθαρη διάθεση, να ξεκινήσει η ομάδα μια νέα πορεία στο πρωτάθλημα της football league, καθώς δεν θα μπει στα πλέη οφ, για να διεκδικήσει την θέση που οδηγεί στην Σούπερ Λίγκα.
Ο Κώστας Χρυσοχοϊδης στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά τον φάκελο αδειοδότησης, αλλά και την εξέλιξη των προσπαθειών της ομάδας, που δεν μπαίνει στα πλέη οφ, γιατί δεν έχει εξασφαλισθεί ακόμα και μέχρι αυτή την στιγμή, η οικονομική ισορροπία στην ΠΑΕ και κατά συνέπεια, δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει ο φάκελος και να κατατεθεί.
Σε ότι αφορά τον αγωνιστικό τομέα,  δεν υπάρχει μέχρι τώρα τίποτα το ιδιαίτερο. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης περιμένει τους παίκτες του την Τρίτη στην προπόνηση, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ιωνικό . Ο Διαγόρας μπορεί να πάρει την νίκη και σε αυτό το παιχνίδι.
Εκεί που μπορεί να σταθεί κανείς αυτή την περίοδο, είναι πώς ηρθε ο καιρός να δουλέψουν ακόμα περισσότερο οι παίκτες των Νέων που προωθήθηκαν στην επαγγελματική ομάδα, καθώς από την ερχόμενη αγωνιστική και λίγο πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θα ξαναπάρουν την ευκαιρία για να δείξουν πώς το μέλλον αλλά και η ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδος τους ανήκει.
Χειμωνεττος, Τυρελης, Πεταυράκης, Καρπαθάκης, Μαριεττάκης και Φράγκος θα ξαναπάρουν ευκαιρίες, είτε στον αγώνα της Νίκαιας, είτε στο τελευταίο μάτς με τα Τρίκαλα αλλά να μην μείνουν σε αυτή. Να δείξουν, πώς μπορούν να επωμισθούν το βάρος της Κατηγορίας που αγωνίσθηκαν φέτος και πώς μπορούν με την κατάλληλη δουλειά να φτάσουν όχι μόνο αυτοί ψηλά, αλλά και η ομάδα τους.

Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments