Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Από πεντάρα σε πεντάρα ο Φοίβος!

Από πεντάρα σε πεντάρα ο Φοίβος!

1
RSCN0203
Dodekanisos

Αρκετά εύστοχος ήταν και στην 2η αγωνιστική ο Φοίβος, αφού στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι στα Μάσσαρι κέρδισε με 5-0 τον τοπικό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, ενώ είχαν τις ευκαιρίες να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα σημάδεψαν τέσσερις φορές τα δοκάρι του Τόππου. Το παιχνίδι κατά διαστήματα είχε πολύ καλές στιγμές με τους παίκτες όμως του Μιχάλη Πολιά να βρίσκουν τον στόχο τους και να σκορπούν χαρούμενα συναισθήματα στους φιλάθλους τους, ενώ οι παίκτες του Σάββα Σταυρίδη αν και είχαν διάθεση για κάτι διαφορετικό δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα εκεί που ήθελαν με αποτέλεσμα να δίνουν γλυκόπικρη γεύση στους φίλους της ομάδας τους. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και με πάθος για το προβάδισμα στο σκορ και στο 10΄είδαν την μπάλα από σουτ του Λερογιάννη να σταματάει στο δεξί δοκάρι, όμως μετά το 15΄οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς, έγιναν επικίνδυνοι και στο 31΄πήραν το προβάδισμα 1-0 με «δράστη» τον Παλάζη, αφού όμως προηγήθηκε ωραία συνεργασία Αξιώτη και Ν. Ορφανίδη. Η αντίδραση του Αστέρα ήρθε μετά από δύο λεπτά(33΄) αλλά το σουτ του Μπαούρη, από εκτέλεση φάουλ, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τόππου. Και πάλι στο 44΄ο Μπαούρης με γυριστό σουτ από το ΄τψος της περιοχής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη πάλι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με όρεξη αλλά στο 51΄ ο Παλάζης «χτύπησε» ξανά τον Αστέρα, όταν μπήκε στην περιοχή αριστερά και με άψογο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 63΄ο Θεοδοσίου με δυνατή κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Αξιώτη, πέτυχε το 3-0. Στο 71΄ο Βακιάνης από δύο μέτρα σούταρε κι έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Το 4-0 έγινε στο 80΄ με βολίδα του Σ. Ορφανίδη, με την μπάλα να χτυπάει π΄ρωτα στο εσωτερικό της οριζόντιας δοκού και να καταλήγει στα δίχτυα. Με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ ο Ν. Ορφανίδης διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Διαιτησία Πατσιόπουλος-Καραγιάννης-Σαρρής.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Μήλιος, Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε.(90΄Μπαρμαπάντώνης), Μπαϊρακτάρης(87΄Χαζτημανώλης Εμμ.), Μπαούρης, Καρπαθάκης, Κώστας, Λερογιάννης, Μίρτσεφ(81΄Φωταράς), Πάττας, Βακιάνης.
ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Ταφάνι, Σ. Ορφανίδης, Φελεγκάκης, Θεοδοσίου(81΄Μήτρου), Παϊζάνος, Καραγεωργίου,Αξιώτης, Χαρτοφύλλης(65΄Θαρρενός), Παλάζης(76΄Ντόστι), Ν.Ορφανίδης.

Ηλίας Λοΐζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Komenos7
Komenos7
7 years ago

Ypotithete ta Massari tha itan 5ada fetos kai to mono poy exoun kanei ws twra einai na metrane 5ares… :/