Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Από νίκη σε νίκη ο Ιάλυσος (pics)

Από νίκη σε νίκη ο Ιάλυσος (pics)

0
ialisos_apollon
Dodekanisos

Της Μαρίας Κολεζάκη

Διπλής σημασίας νίκη ήταν αυτή για τον Ιάλυσο στο Οικονομίδειο. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν σε ένα παιχνίδι φωτιά του Απόλλωνα Απολλώνων με σκορ 3-0 και αποσπάστηκαν περισσότερο στην κορυφή από τον διώχτη τους. Στα πρώτα λεπτά ο αγώνας ήταν αναγνωριστικός και για τους δύο αντιπάλους ωστόσο οι γηπεδούχοι έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας δημιούργησαν περισσότερες προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος. Με τον Παφιάκη και τον Μπαρτσελό σε μεγάλα κέφια κατάφεραν να ανοίξουν διαδρόμους και να ανοίξουν την άμυνα των φιλοξενουμένων και να προηγηθούν λίγο πρίν το τέλος του ημιχρόνου με την κεφαλιά του Δράκου και να σφραγίσουν το αποτέλεσμα με τον Μπαρσελό, σε ιδανικό χρονικό σημείο που τους επέτρεψε να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια.  Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι απλά σφράγισαν την ανωτερότητα τους επιθετικά με ένα ακόμη τέρμα το οποίο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.
Φάσεις και γκολ
7’ Σε γέμισμα από τα δεξιά ο Μπαρτελό προσπάθησε να σκοράρει μέσα από την περιοχή ωστόσο ο τερματοφύλακας των Απολλώνων απέκρουσε δύσκολα κρατώντας ομώς το μηδέν για την εστία του.
10’ Ο Δράκος με ανάποδο ψαλίδι έβγαλε μέσα στην περιοχή ο Μπαρτσελό πλάσαρε ψηλοκρεμαστά πλάσαρε από θέση τετ α τετ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
12’ Ο Λουκίσας πέρασε δύο αντιπάλους, ανατράπηκε λίγο πριν να περάσει τη γραμμή της μεγάλης περιοχής στο φαόυλ που εκτέλεσε ο Σεβδαλής η μπάλα πέρασε άουτ.
30’ Ο Ντεμκόλι έβγαλε μια συρτή σέντρα από αριστερά, ο Πιτσουρδάκης από κοντά απέτυχε να πλασάρει αλλά λίγο έλειψε να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα με τη βοήθεια του αέρα και των αμυντικών της ομάδας του.
32’ Ο Παφιάκης σέντραρε από αριστερά  αλλά ο Δράκος απέτυχε να πιάσει την κεφαλιά.
35’ Το τακουνάκι του Παφιάκη βρήκε τον Ντεμκόλι. Η σέντρα του οποίου έβγαλε σε θέση βολής τον Δράκο που με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.
37’ Ο «κεραυνός» του Δράκου από έξω από την περιοχή κατέληξε ελάχιστα άουτ.
40’ Ο Παφιάκης από αριστερά με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
42’ Στο 1-2 του Μπαρτσελό με τον Σταυλά το σουτ του δεύτερου αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των Απολλώνων και στην επαναφορά ο Μπαρτσελό επιχείρησε εκ νέου το σουτ το οποίο απέκρουσε εκ νέου ο Μακαρούνας.
45’ Ο Μπαρτσελό πλάσαρε από πλάγια αριστερά σημειώνοντας το 2-0.
59’ Σε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα η μπάλα στον Παφιάκη που σούταρε ψηλοκρεμαστά στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
60’ Ο Παφιάκης σέντραρε και ο Μπαρσελό πλάσαρε από κοντά σημειώνοντας το 3-0.
63’ Ο Παφιάκης σούταρε από αριστερά αναγκάζοντας τον Μακαρούνα να πέσει και να αποκρούσει στην κλειστή του γωνία.
74’ Ο Σεβδαλής κεραυνοβόλησε τον Κεφαλά αλλά η μπάλα κατέληξε στην αριστερή συμβολή των δοκών του Κεφαλά.
Από τον Ιάλυσο άρεσαν περισσότερο ο Παφιάκης  και ο Μπαρτσελό, ενώ από τον Απόλλωνα καλές επεμβάσεις είχε ο Μακαρούνας.
Καλή η διαιτησία του Παπαβασιλείου και των βοηθών του Καραγιάννη και Καρκαγιαννίδη.
Ιάλυσος: Κεφαλάς Μ., Μαλλιάκας, Σαχίνης, Πιτσουρδάκης, Καρπαθάκης, Κρομμύδας, Παφιάκης(68’ Σαχίνης), Σταυλάς, Δράκος(76’ Γερογιάννης), Μπαρτσελό(76’ Γκλαβάς).
Απόλλων Απολλώνων: Μακαρούνας, Μπιλιάς, Πλάτσης, Μπουσίνας, Παλάζης, Σαράντης, Πανάγος(75’ Κοντουδιός), Λουκίσας, Παπαχριστοδούλου(67’ Κυριαζάκος), Σεβδαλής, Γουλάρας(46’ Παπαγεωργίου).

ΔΕΙΤE ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/b_topiko/ialisos_apollon/] width=[150] height=[150]}


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments