Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου «Από μηχανής θεός» Τζαβάρας, ανατροπή και κορυφή οι Πάνθηρες!

«Από μηχανής θεός» Τζαβάρας, ανατροπή και κορυφή οι Πάνθηρες!

0
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πάνθηρες Ρόδου / Facebook
Dodekanisos

Μολονότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι Πάνθηρες δείχνοντας χαρακτήρα έκαναν μία ολική ανατροπή στο «Ε.Α.Κ.», επικρατώντας 2-1 του ΑΟ Μεγίστης Καστελόριζο σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας. «Χρυσός» σκόρερ για τους Πάνθηρες ο Παναγιώτης Τζαβάρας που πέτυχε το γκολ της νίκης στην εκπνοή του αγώνα! Προηγήθηκαν στο 27′ με τον Χριστοδούλου οι φιλοξενούμενοι, είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Καρπαθάκη στο 51ο λεπτό οι γηπεδούχοι. Αποβλήθηκε στο 90+2′ ο Γάτσος για το Καστελόριζο. 

Στην βαθμολογία οι Πάνθηρες παραμένουν στην κορυφή με 28 βαθμούς μαζί με την Ασπίδα Απολακκιάς, αλλά στο +2 από τον ΑΣ Χάλκης και στο +6 από Ασκληπειό και Καστελόριζο.

Το ματς 

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες θέλησαν να δημιουργήσουν κατάλληλε προϋποθέσεις για να βρουν γκολ. Ωστόσο στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση. Από εκεί και μετά, το Καστελόριζο έγειρε ελαφρώς την υπέρ του υπεροχή, καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθεί και στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 27′ από εκτέλεση φάουλ του Παπανικολάου ο Χριστοδούλου με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τύρελη για να γράψει το 0-1 στο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Σταμάτης Κουρδουνάκης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Νίκο Καρπαθάκη (αντί του Τριανταφυλλίδη) σε μία κίνηση που θα άλλαξε σημαντικά την εξέλιξη του αγώνα. Διότι στο 51ο λεπτό ο έμπειρος μέσος θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, για να ισοφαρίσει για λογαριασμό των Πανθήρων. Ειδικότερα, από κόρνερ του Σταύρου Κωνσταντινίδη από τα αριστερά, ο Καρπαθάκης νικάει άπαντες στον αέρα και με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά  ισοφαρίζει σε 1-1. Αυτό το τέρμα έδωσε άλλη πνοή στους Πάνθηρες που στην συνέχεια έψαξαν και το γκολ της ανατροπής. Απείλησαν στο 59′ με τον Τριπολίτη και στο 83ο λεπτό με τον Ντουμάζιο. Κόντρα στην ροή του αγώνα, ωστόσο, ο ΑΟ Μεγίστης απώλεσε τεράστια ευκαιρία για να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ. Στο 84′ από αδράνεια της άμυνας ο Δολιανίτης προσπάθησε να νικήσει με πλασέ μέσα από την περιοχή τον Τύρελη. Όμως ο τερματοφύλακας των Πανθήρων κράτησε όρθια την ομάδα του με σωτήρια επέμβαση. Λίγα λεπτά αργότερα από σέντρα του Αγγελάκη, η μπάλα πήρε ύψος με τον Τριπολίτη να επιχειρεί ψαλιδάκι και να τραντάζει το δοκάρι του Κωστή, η μπάλα να μένει «ζωντανή» στην περιοχή και ο Τζαβάρας με πλασέ εξ επαφής διαμόρφωσε το τελικό 2-1!

Διαιτητής: ΠΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Θ.

Βοηθοί: ΓΙΑΝΝΝΟΥΛΗΣ Α., ΒΛΑΧΟΣ B.

Παρατηρητής: ΖΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πάνθηρες (Σταμάτης Κουρδουνάκης): Τύρελης, Παπανικολάου (87′ Τζαβάρας), Μανχαράι, Τσουβαλάς, Κωνσταντινίδης, Σαράντης (80′ Ντουμάζιος), Τριανταφυλλίδης (46′ Καρπαθάκης), Τσακμακίδης, Καμπούρης (72′ Τόλη), Αγγελάκης, Τριπολίτης. 

ΑΟ Μεγίστης Καστελόριζο (Θανάσης Παρασχούδης – Τάσος Μακρής): Κωστής, Δολιανίτης, Γιατσιάτσος, Γάτσος, Κώστας, Χριστοδούλου, Παπανικολάου Κ. (79′ Μπουλουντίδης), Παπανικολάου Ε. (75′ Φλεβάρης), Παππάς (80′ Σαμαράς), Λιαμής, Σερτζίνιο. 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments