Αρχική Αθλητικά νέα «Από μηχανής θεός» Ναμπί για τον ΟΦΗ

«Από μηχανής θεός» Ναμπί για τον ΟΦΗ

0
protothema.gr
Dodekanisos

Ο Αντίλ Ναμπί, ως άλλος «από μηχανής θεός» πρόλαβε μέσα σε τρία λεπτά να… σώσει την παρτίδα για τον ΟΦΗ. Ο Άγγλος επιθετικός, πέρασε στην αναμέτρηση ως η τελευταία αλλαγή του Νίκου Νιόπλια στο 90ό λεπτό και κατάφερε να ισοφαρίσει τον ελλιπέστατο ΠΑΣ Γιάννινα (11 απουσίες) διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός… πλουραλισμός για τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες. Αποκορύφωμα το πλασέ του Νέιρα που βρήκε λίγο στο δοκάρι και πέρασε άουτ. Όλες οι προσπάθειες του ΟΦΗ, σταμάτησαν πάνω σε έναν απίστευτο Βασίλη Σούλη. Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του ΠΑΣ, που πήρε φανέλα βασικού στα δύο τελευταία παιχνίδια, κράτησε το «μηδέν» με εντυπωσιακές επεμβάσεις στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, επιβεβαιώθηκε ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Ο ΟΦΗ έχανε τις ευκαιρίες, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να βρίσκει το γκολ. Ο Πίρσμαν έβγαλε ασίστ προς τον Περέα, με τον 21χρονο Κολομβιανό να πλασάρει τον Βάτερμαν, για το 0-1. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και μάλιστα είδαν την μπάλα να σταματάει και δεύτερη φορά στο δοκάρι.

Τελικά η επιμονή του ΟΦΗ δικαιώθηκε. Ειδικότερα, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ναμπί σούταρε, η μπάλα χτύπησε και πάνω στον Κάργα και κατέληξε στα δίχτυα του Σούλη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Όσον αφορά την βαθμολογία, ο ΠΑΣ ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με τον Παναθηναϊκό (αλλά και με δύο παιχνίδια περισσότερα). Στον αντίποδα ο ΟΦΗ παραμένει πέμπτος στο -3 από τον ΠΑΣ.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο (90’ Ναμπί), Νέιρα (60’ Τοράλ), Γκαγέγκος (74’ Καστάνιος), Τσιλιανίδης (60’ Ντε Γκουζμάν), Λάμπρου, Φαν Ντάινεν (60’ Ντουρμισάι).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Σουλής, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν, Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Μπρένερ (46’ Στάνκο), Περέα, Μιλιντσεάνου (71’ Μίνα).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments