Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Από ισοπαλία σε …ισοπαλία για τη Ρόδο

Από ισοπαλία σε …ισοπαλία για τη Ρόδο

0
Dodekanisos

Τέταρτη συνεχόμενο ισοπαλία για τη Ρόδο. Οι «πράσινοι» έμειναν στο 0 -0 απέναντι στην Καλαμάτα και έτσι δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Οι «πράσινοι» είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αποκτώντας τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και φθάνοντας με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Και ο άνεμος που έπνεε υπέρ τους ήταν ένας σημαντικός σύμμαχος τον οποίο πάντως δεν μπόρεσαν να τον εκμεταλλευτούν και έτσι έμειναν στο στείρο 0 – 0. Στην επανάληψη, η Καλαμάτα κέρδισε ορισμένα μέτρα και άρχισε να φαίνεται περισσότερο αλλά και αυτή δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον άνεμο. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο και όπως φαινόταν η ομάδα που θα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη, κάτι που δεν έγινε από κανέναν με αποτέλεσμα να μείνει αυτό το 0 – 0 το οποίο αρέσει περισσότερο στην Καλαμάτα η οποία έπαιζε εκτός έδρας.

Στο 10’ ο Μαρτσάκης έκανε ένα γυριστό σουτ από καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ψηλά άουτ.
Στο 23’ ο Ριτάκο «δοκίμασε» ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 30’ ήταν η σειρά της Καλαμάτας να απειλήσει αλλά το σουτ που έκανε ο Μπουσμπίμπα από καλό σημείο μέσα στην περιοχή δεν αιφνιδίασε τον Πίτκα που ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε.
Στο 78’ ο Μαρτσάκης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Ταίρης κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.


Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Νικολόπουλος (53’ λ.τ. Πεχλιβανόπουλος), Καψάλης, Χύσι, Καραγιώργης, Ritacco (62’ Σουλάϊ), Αρναρέλλης,, Μαρτσάκης (87’ Βουργουτζής), Δελαπόρτας, Τσίπρας, Μακρής (62’ Serediuc)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταϊρης, Mavinga (79’ Παναγιώτου), Κωνσταντινόπουλος. Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης (62’ Ντα Σίλβα), Αλεξόπουλος (62’ Κέρι), Μαρκόφσκι (79’ Ντίας), Μπουσμπίμπα (64’ Ηλιόπουλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments